Se billeder og præsentationer fra Plastic Engineering Day 2020

Jakob Clemen, Technical Sales Engineer i Molytex, var en af oplægsholderne på Plastic Engineering Day den 29. oktober, som blev streamet live fra Industriens Hus. Nina Vinther Andersen fra Moving Copenhagen var dagens moderator.

Plastic Engineering Day 2020 for studerende og plastvirksomheder løb af stablen i sidste uge. Arrangementet, som blev konverteret til en online konference, bød på oplæg og afgørelsen af PROJECT PLASTIC-konkurrencen. Se præsentationer og billeder fra dagen her.

Del:

Torsdag den 29. oktober streamede vi Plastic Engineering Day 2020 live fra Industriens Hus i København.

Det årlige arrangement afholdes normalt som en fysisk konference med fokus på netværksmuligheder og en materiale- og karrieremesse for både branchefolk og universitetsstuderende.

Det tillod coronasituationen ikke i år, og med nye restriktioner på Aarhus Universitet, måtte vi i rekordfart finde en alternativ løsning og bede arrangementets fysiske oplægsholdere om at deltage fra København.

Faglige oplæg og PROJECT PLASTIC pitch

Mere end 100 personer loggede på for at se med i løbet af arrangementet, som kombinerede faglige plastoplæg med afgørelsen i PROJECT PLASTIC 2020.

Alle de fem finalegrupper i PROJECT PLASTIC konkurrencen deltog og pitchede deres projekter. Dommerpanelet pegede enstemmigt på et specialeprojekt fra Aalborg Universitet som konkurrencens vinder: ‘RackBox – Transporting TV’s for service’.

LÆS OGSÅ: Se de fem finalister i PROJECT PLASTIC 2020

Dagens oplægsholdere var Edwin Groothuis, Country Manager I Erteco Rubber & Plastics, Kenneth Søborg, Key Account Manager og Jakob Bøgholm, Senior R&D Project Manager i Plixxent, Johnny Bjarnholt-Olsen, salgschef i Biesterfeld Nordic DK og Jakob Clemen, Technical Sales Engineer.

Præsentationer

Plixxent v. Kenneth Søborg, Key Account Manager and Jakob Bøgholm, Senior R&D Project Manager:

DTU, Department of Mechanical Engineering v. Guido Tosello, Associate Professor:

Molytex v. Jakob Clemen, Technical Sales Engineer:

Erteco Rubber and Plastics v. Edwin Groothuis, Country Manager:

Biesterfeld Nordic DK v. Johnny Bjarnholt-Olsen, Sales Director:

Billedgalleri