Faerch Group opkøber dele af Siraps emballageproduktion

Faech har netop annonceret en strategisk overtagelse af Siraps emballagevirksomheder i Italien, Polen og Spanien. Dermed styrker Faerch sin position som en af de førende producenter af fødevareemballager.

Del:

Faerch har opkøbt dele af Siraps emballageproduktion bestående af tre produktionssteder i Italien, en i Polen, en i Spanien og tæt på 1.000 ansatte.

– Vi har analyseret det italienske marked grundigt i de sidste par år og er overbeviste om, at Siraps fødevareemballagevirksomhed er et perfekt match til Faerch. Vores lokale kunder vil drage fordel af et udvidet produktsortiment og vores innovative cirkulære emballageløsninger, siger Lars Gade Hansen, administrerende direktør for Faerch Group.

Han fortsætter:

– Den polske forretning supplerer perfekt vores aktiviteter i Centraleuropa og giver os mulighed for endnu bedre at betjene vores kunder i Polen og tilstødende lande lokalt fra det moderne Inline-sted. Og den spanske forretning styrker vores allerede stærke lokale tilstedeværelse og åbner nye muligheder for vækst, konkluderer Lars Gade Hansen.

Store investeringer forude

– Vi har altid været imponeret over Siraps strenge kundeorientering, porteføljen af ​​innovative produkter, de højt kvalificerede medarbejdere og deres enestående dedikation til kvalitet. Der planlægges store investeringer for at stille Faerchs cirkulære produkter som vores patenterede MAPET®II til proteinsektoren, CPET til hot-use-applikationer eller vores unikke Evolve by Faerch-koncept til rådighed. Food-to-Go-kunder i hele Europa vil drage fordel af Siraps differentierende tilbud, der leverer fremragende produktpræsentation og anti-manipulationslukningssystemer, afslutter Lars Gade Gansen.

Sirap Group blev grundlagt i 1960 og er datterselskab til Italmobiliare, et italiensk holdingselskab, der er børsnoteret i Milano.

Sirap-virksomhederne i Storbritannien, Tyskland og Frankrig samt den østrigske handelsvirksomhed Petruzalek er ikke en del af transaktionen og forbliver hos Italmobiliare.

Transaktionen forventes afsluttet inden for tre måneder under forudsætning af sædvanlige lukningsbetingelser og myndighedsgodkendelse.