Plastbranchen sikrede samfundet værnemidler

Da coronakrisen lukkede landet ned, var Ameraal Beltech Modular blandt en lang række aktører i den danske plastbranche, som omstillede produktionen og bidrog til en sikker forsyning af værnemidler.

Som et led i kampagnen ’Realistisk om plast’ lancerer vi nu en casefilm om Ammeraal Beltech – en blandt mange aktører i den danske plastbranche, der omstillede produktionen til at fremstille værnemidler, da coronakrisen lukkede samfundet ned.

Del:

Som et led i kampagnen ’Realistisk om plast’ har vi lanceret en ny casefilm om, hvordan danske plastvirksomheder hurtigt meldte sig på banen og bidrog til produktionen af værnemidler.

I marts 2020 sendte Plastindustrien i samarbejde med DI og Lægemiddelstyrelsen en opfordring til aktører i plastbranchen om at melde sig under fanerne for at begrænse smitten af coronavirus ved at producere værnemidler til sundhedsvæsenet.

Ammeraal Beltech var en blandt en lang række danske plastvirksomheder, som omgående trak i arbejdstøjet. På ganske kort tid havde virksomheden udviklet en visirløsning, som de kunne producere i store mængder.

Fra idé til produkt på tre uger

Den globale virksomhed Ammeraal Beltech producerer til dagligt plastmodulærer transportbånd. Dog var det forholdsvis medgørligt og særligt oplagt for virksomheden at igangsætte en værnemiddelproduktion i stedet.

Kombinationen af virksomhedens kompetencer inden for produktudvikling og design samt erfaring med plastproduktion gjorde det muligt, fortæller Alex Ludvigsen, Managing Director i Ammeraal Beltech:

– I løbet af ganske få uger stod vi med en visir-løsning, som vi kunne producere i store mængder, og som vi i dag distribuerer ud til en lang række forskellige kunder. Vi er glade for, at vores viden kunne give os mulighed for at hjælpe samfundet i denne situation.

Se filmen her: