Innovationsprogram for SMV’er med fokus på 3D print og bæredygtighed

AM Hub præsenterer et nyt innovationsprogram for små og mellemstore virksomheder med fokus på 3D print og bæredygtighed. Programmet kombinerer AM-teknologiernes forretningspotentialer med Verdensmålenes strategiske fokus på fremtidens markedsbehov.

Del:

Innovationsprogrammet AM Sustain under Dansk AM Hub er for små og mellemstore virksomheder, der arbejder med AM-teknologi/3D print og ønsker at udvikle forretningspotentiale og bæredygtige løsninger i hele værdikæden.

Formålet med programmet er at øget adoptionen af 3D print hos danske SMVer, skabe værdikædeændringer, styrke forsyningskæder og skabe nye bæredygtige produkter med høj kommerciel værdi, der har potentiale til at drive vækst, øge konkurrenceevnen og reducere omkostninger.

Programmet drives i samarbejde med konsulenthuset Deloitte – med input fra en række specialister fra forsknings- og udviklingsinstitutioner. Forløbet varer 10 måneder.

Innovation, teknologi og bæredygtighed

I løbet af programmet får de deltagende virksomheder metoder til at udvikle og accelerere bæredygtige forretningsløsninger, der tager afsæt i Additive Manufacturing og 3D print.

De deltagende virksomheder kan forvente at udvikle nye værdiskabende løsninger i flere led i værdikæden.

Programmet vil være opdelt i tre faser. Det endelige slutprodukt bliver en konkret implementeringsplan, en strategi eller fx udvikling af en konkret prototype.

Pris og praktik

For at sikre de bedste forudsætninger for deltagerne, har programmet et begrænset antal pladser. Derfor kræves det, at interesserede virksomheder ansøger om at deltage. Dette foregår ved at indsende en kort motivation til Deloitte og Dansk AM Hub. Læs mere her.

Prisen for deltagelse vil være DKK 55.000, – (excl. moms) pr. virksomhed og dække et 10 måneders ekspertfaciliteret innovationsprogram.

Programmet starter i januar 2021, hvor der vil blive inviteret til et gratis og uforpligtende inspirationsmøde.

LÆS OGSÅ: Case fra Carmo: ”Med 3D print kan vi langt bedre supportere innovative startup-virksomheder”

Se en film om innovationsprogrammet her: