ENGEL inviterer til live e-xperience 2020

”True passion, real innovation, virtual experience” er mottoet for ENGEL, som den 13. til den 16. oktober 2020 byder velkommen til den første ENGEL live e-xperience.

Del:

ENGEL præsenterer produkt- og teknologinyheder i et helt nyt virtuelt format fra den 13. til den 16. oktober 2020.

For at kunne præsentere nyheder, som oprindeligt var planlagt til Fakuma 2020 for kunder og interesserede parter, har ENGEL udviklet et helt nyt virtuelt messe- og eventformat kaldet ENGEL live e-xperience.

Formatet består af liveudstillinger, en online fagmesse og virtuelle one-on-one møder med ens lokale kontaktperson, samt ENGELs øvrige specialister.

Fokus på personlige kontakter

Personlige kontakter er også i fokus under ENGEL live e-xperience. Allerede inden den virtuelle messe kan de besøgende arrangere aftaler med deres lokale salgsrepræsentanter eller ENGELs tekniske eksperter.

Møderne foregår via videokonferencer ved hjælp af Microsoft Teams. Under mødet guides den besøgende online omkring de udstillede maskiner. ENGEL har alle syv maskiner opstillet i deres teknologicenter på hovedkontoret i Schwertberg og giver, ved hjælp af videooptagelser, et indblik i de nye maskinkoncepter og procesteknologier.

Ud over maskinudstillingerne er der udviklet en oplevelseszone, hvor den besøgende selv kan være aktiv under den virtuelle begivenhed. Skræddersyet til f.eks. procesteknikere, produktionsledere eller vedligeholdelsesteknikere, er der udformet målgruppespecifikke opgaver, der let og effektivt kan løses med ENGELs inject 4.0 produkter.

På denne måde kan digitalisering opleves i det virkelige liv. De besøgende arbejder allerede som en del af ENGELs smart factory i oplevelseszonen.

Live og individuelt

På to messedage, som hver gentages en gang, præsenterer ENGELs eksperter deres emner. Publikummet kan allerede i løbet af foredraget stille deres spørgsmål ved hjælp af chatfunktionen, og således deltage i livediskussionen i slutningen af ​​det respektive foredrag. Som optakt til det firedages eventprogram fremlægges en keynote af Dr. Stefan Engleder, adm. direktør for ENGEL.

Et særligt højdepunkt er fem ekspertforedrag, hvor ENGELs produkt- og teknologieksperter giver et overblik over fremtiden for sprøjtestøbning.

Her handler det om smart maskinstyring, dataanalyse, digitale servicekoncepter, innovative automatiseringsløsninger samt nye procesteknologier. ENGEL-ekspertern præsentere den aktuelle udviklingstilstand og diskuterer live med deltagerne de nye muligheder som åbnes.

Alle foredrag og ekspertforedrag er efter messen tilgængelige i et mediebiblioteket til download.

Registrerede besøgende kan sammensætte deres individuelle foredrags- og diskussionsprogram, deltage live i diskussionerne, eller se foredragene på et andet tidspunkt, som passer dem.

Registrering til ENGEL live e-xperience starter den 21. september.

Yderligere informationer omkring udstillingsmaskinerne og foredragsprogrammet er allerede nu tilgængeligt under: www.engelglobal.com/ENGELexperience