Aage Vestergaard Larsen A/S vil genanvende danskernes husholdningsplast

Aage Vestergaard Larsens administrerende direktør Franz Cuculiza og bestyrelsesformand Gitte Buk Larsen.

Aage Vestergaard Larsen A/S er Nordens største virksomhed indenfor genanvendelse af plast i høj kvalitet. Nu har virksomheden knækket koden til at oparbejde post-consumer plast uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller kvantitet.

Del:

For første gang i historien- og efter 5 års udviklingsarbejde – lancerer den danske genanvendelsesvirksomhed, Aage Vestergaard Larsen A/S, nu et fuldt produktprogram i post-consumer plast.

– Et produktprogram som er ”vores lille måneskridt” i en verden af plastgenanvendelse, fordi netop det produktprogram skal være med til at sikre virksomhedens vækst de næste mange år. Det husstandssorterede plast vil ligeledes inden for de næste par måneder blive en del af produktprogrammet, skriver administrerende direktør Franz Cuculiza og bestyrelsesformand Gitte Buk Larsen i en pressemeddelelse.

De plastproducerende virksomheder har nu fået den mulighed, de har efterspurgt i flere år, nemlig at kunne producere højkvalitetsprodukter i genanvendt plast baseret på post-consumer plast uden at gå på kompromis med produktkvalitet og produktionseffektivitet.

– Der er et stort ønske i hele samfundet om at kunne være med til at øge genanvendelsesgraden af post-consumer plast i Danmark ved at bruge netop denne genanvendte plast som en råvare til nye produkter. Det ønske kan vi nu opfylde, og vi ser frem til en væsentlig øget aktivitet på såvel omsætning som medarbejderstab her på virksomheden i Mariager, lyder det afslutningsvis fra Franz Cuculiza og Gitte Buk Larsen i pressemeddelelsen.