Kickstart den grønne omstilling i din virksomhed

Med afsæt i designtænkning og designmetoder identificeres virksomhedens grønne muligheder og de eksisterende forretningsprocesser udfordres, så der kan skabes nye profitable, cirkulære og grønne løsninger i virksomheden. 

Er du en SMV, og ønsker du en mere bæredygtig virksomhed? Så kan du deltage i det nationale projekt Grøn Cirkulær Omstilling, hvor du vil modtage rådgivning op til en værdi á 80.000 kroner til at udvikle en ny grøn og cirkulær forretningsmodel. 

Del:

Vi skal genanvende langt mere plast end vi gør i dag. Ifølge EU skal mindst 50 % af alt plastaffald genanvendes i 2030.

Et ambitiøst mål, som stiller store krav til alle led af værdikæden i plastbranchen, lige fra produktion af emballage, over sortering til oparbejdning og genanvendelse af plast.

Plastgenanvendelse er et af de særlige fokusområder i Danmarks store nye udviklingsprojekt Grøn Cirkulær Omstilling. Men hvor starter man, hvis man ønsker at kickstarte den cirkulære omstilling i sin virksomhed?

Dansk Design Center tilbyder danske SMV´er at deltage i et gratis rådgivningsforløb med henblik på at udvikle en ny bæredygtig forretningsmodel.

Med afsæt i designtænkning og designmetoder identificeres virksomhedens grønne muligheder og de eksisterende forretningsprocesser udfordres, så der kan skabes nye profitable, cirkulære og grønne løsninger i virksomheden.

Tilbuddene i Grøn Cirkulær Omstilling er gratis bortset fra den tid, som virksomhed investerer i projektet. Forløbene gennemføres i tæt samarbejde med landets erhvervshuse og brancheorganisationer, og er finansieret af EU.

Læs mere om mulighederne via dette link eller kontakt projektleder hos Dansk Design Center Malene Jung på mail maj@ddc.dk.

LÆS OGSÅ: Grøn Cirkulær Omstilling – Bæredygtig Forretningsudvikling