Reportage fra Plastindustriens første online generalforsamling

Plastindustriens den 28. maj vært for generalforsamlingen 2020, som for første gang i foreningens historie blev afholdt online. Se billeder og præsentationer fra arrangementet, som blev sendt live fra en næsten tom sal i Industriens Hus.

Del:

Torsdag den 28. maj kunne Plastindustrien byde velkommen til generalforsamlingen 2020, som i år blev afholdt på en anden måde end sædvanligt.

Generalforsamlingen foregik grundet cornoavirussen online og live fra Industriens Hus i København, hvor deltagere kunne se med fra nær og fjern.

Årsberetning fra bestyrelsesformanden

Traditionen tro gav Plastindustriens bestyrelsesformand Søren Ulstrup sin beretning fra foreningen og plastbranchen.

I beretningen, som kan ses i præsentationen herunder, kom formanden rundt om de forskellige aktiviteter, begivenheder og dagsordener, som har fyldt kalenderen i løbet året, der er gået.

Desuden takkede han til de mange plastvirksomheder, som hurtigt har trådt til og øget produktionen af værnemidler, eller som på imponerende vis har holdt den normale produktion i gang trods en vanskelig og usikker tid.

DOWNLOAD: Plastindustriens årsberetning 2020

Præsentation af ny strategi og kommunikationskampagne

I løbet af generalforsamlingen var adm. direktør i Plastindustrien, Thomas Drustrup, på scenen for at fortælle om Plastindustriens nye, treårige strategi – ‘Plastproduktion med ansvar’, som efter mange måneders udarbejdelse netop er blevet lanceret.

Strategien bygger videre på foreningens nuværende arbejde, hvor grøn omstilling, uddannelse, innovation og bredt samarbejde er nogle af nøgleordene. Du kan se præsentationen af strategien herunder.

Derudover brugte Lars Hall Bæk Farsøe, kommunikationschef i Plastindustrien, anledningen til at fortælle om Plastindustriens store, forbrugerrettede kommunikationskampagne, som bliver lanceret i midten af august.

DOWNLOAD: Plastindustriens strategi 2020-2023: ‘Plastproduktion med ansvar’

Billeder fra generalforsamlingen