Bramming Plast-Industri A/S søger en faglig velfunderet produktionsforberedelsesassistent

Bramming Plast-Industri A/S i Bramming søger en faglig velfunderet produktionsforberedelsesassistent, der kan oprette og forberede produktionsdokumentation, optimere styklister, vedligeholde stamdata og udarbejde tegningsmateriale.

Del:

Kan du oprette og forberede produktionsdokumentation, optimere styklister, vedligeholde stamdata og udarbejde tegningsmateriale?

Så kan Bramming Plast-Industri A/S tilbyde:

  • en hverdag, hvor du udarbejder produktionsgrundlaget til produktionen af industrielle applikationer – og derfor kommer til at kende mange forskellige processer og stifte bekendtskab med en bred vifte af industrier, herunder møbelindustrien.
  • en central stilling i en ordreproducerende vækstvirksomhed, hvor der hele tiden opstår nye karrieremuligheder.
  • stor mulighed for at forbedre vores processer, idet du bliver en del af en afdeling, hvor vi hele tiden er på udkig efter at gøre det bedre, end vi gjorde i går.

Specialfremstillede produktløsninger

Hos Bramming Plast-Industri laver de kundetilpassede løsninger i polyurethanskum til kunder primært i Danmark, Tyskland og Sverige inden for industrierne Furniture & Design og Industri & Anlæg.

Forbered virksomhedens opgaver

Som produktionsforberedelsesassistent klargør du produktionsdokumentationen. Du opretter og dokumenterer styklister og ruter i Navision, ligesom du undersøger, hvor meget tid og materiale, der skal bruges til hver opgave. Du går systematisk til værks og bruger tid på detaljen, for du er en vigtig brik i vores værdikæde, når du løser opgaver af forskellig kompleksitet i et travlt og ambitiøst miljø.

Tæt sparring og udvikling i et internationalt team

Du bliver en del af et team på 6 medarbejdere i Danmark og 4 medarbejdere i Polen. Der bliver dagligt sparret med hinanden på tværs af landegrænser, så virksomheden og deres idéer udvikles. I det åbne kontorfællesskab er både erfarne og yngre kolleger, som hver dag arbejder for at møde kundernes ofte unikke behov.

Teknisk forståelse og erfaring med produktionsforberedelse

  • Du har en teknisk baggrund og erfaring med produktionsforberedende opgaver.
  • Du er resultat- og handlingsorienteret og besidder samtidig en god produktions- og procesforståelse.
  • Du formår at arbejde fleksibelt og dynamisk afhængigt af opgavetypen.
  • Samtidig har du en god tegningsforståelse, så du kan forstå kundernes behov gennem deres tegningsdokumentation.
  • Det forventes, at du er vant til at arbejde i Navision, og at du behersker engelsk i skrift & tale, så du kan kommunikere med dine polske kolleger.
  • Som person er du positiv, serviceminded, imødekommende og god til at holde overblikket.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder af produktionsforberedelse Laila Blaaberg, tlf. 6120 8330.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV til Laila Blaaberg på lb@bpi.dk.

Relevante kandidater vil løbende blive kaldt til samtale,  så søg stillingen i dag og senest d. 7. august 2020.

Hos BPI får du mulighed for at blive en del af et dynamisk og internationalt arbejdsmiljø i vækst, hvor kundetilpassede produktløsninger skaber spændende muligheder og udfordringer hver eneste dag. Der er gode karrieremuligheder og virksomhedskulturen er præget af handleparathed, og hvor faglig kompetence og sund fornuft er i højsædet.