Plastindustriens årsberetning 2020 er udgivet – læs den her

I Plastindustriens årsberetning 2020 kan du se billeder og læse om højdepunkter og arrangementer i det forgangne år.

Plastindustriens årsberetning 2020 er netop kommet på gaden og kan tilgås online. I årsberetningen kan du læse om nogle af de store arrangementer og aktiviteter, som har fyldt kalenderen i løbet det seneste år.

Del:

Årsberetningen 2020 er netop udkommet i både en trykt udgave og online version.

I årsberetningen kan du kan læse om nogle af de store arrangementer og aktiviteter, som har fyldt kalenderen i løbet af 2019 og 2020.

På de første sider af årsberetningen tager Søren Ulstrup, bestyrelsesformand i Plastindustrien, traditionen tro temperaturen på den danske plastbranche.

DOWNLOAD: Plastindustriens årsberetning 2020

Et begivenhedsrigt år for Plastindustrien

I sin beretning når Plastindustriens bestyrelsesformand Søren Ulstrup rundt om nogle af de emner, som har præget det forgangne år.

Her skriver han blandt andet, at der er sat et endeligt punktum i Plastindustriens nye strategi 2020-2023, som sekretariat, bestyrelse og eksterne samarbejdspartnere gennem mange måneder har brugt energi på at udforme.

I beretningen er det uundgåeligt at berøre coronakrisen og dens konsekvenser for plastbranchen, og her roses de mange virksomheder, som har bidraget med værnemiddelproduktion og holdt produktionen kørende i en vanskelig tid.

– Plastbranchen har spillet en betydelig rolle i at både sundhedspersonale, forretningsejere og det øvrige samfund har haft bedre adgang til værnemidler i en tid, hvor vi nærmest har oplevet pirateri af værnemidler på de globale markeder, skriver Søren Ulstrup, bestyrelsesformand i Plastindustrien.

Læs Plastindustriens årsberetning 2020 her: