Mini-portræt: Kim Christiansen (Plastics Europe)

Vi bringer en række mini-portrætter af medlemmerne i Plastindustriens bestyrelse. I denne omgang zoomer vi ind på Kim Christiansen, der er Regional Director i Plastics Europe.

Del:

Kim Christiansen er Regional Director i Plastics Europe, med ansvar for den nordlige del af Europa, herunder UK, Irland, Norden og Baltikum. Han tilbringer det meste af sin tid i hhv. London og Bruxelles.

Bestyrelsesarbejdet styrker samarbejdet på tværs af landegrænser

Kim har engageret sig i Plastindustriens bestyrelse, da han gennem sin position i Plastics Europe har haft et tæt samarbejde med Plastindustrien.

Hans bestyrelsespost er med til at forstærke dette samarbejde, ligesom det giver mulighed for bedre at forstå de særlige udfordringer, der gør sig gældende på plastområdet i Norden.

Plastgenanvendelse er en stor udfordring, men har samtidigt et stort potentiale

Kim ser plastbranchens største udfordringer, som dem der relaterer sig til affald og genanvendelse samt de imagemæssige udfordringer, der følger med.

Omvendt består mulighederne i at medvirke til at etablere den nødvendige infrastruktur til indsamling og sortering af plastaffald, og at det også rent kommercielt kan betale sig at genanvende plast.

Danmark og Europa skal gå forrest og vise den teknologiske vej mod dette.

Mange gode plastprodukter, men én klar favorit

Som sine bestyrelseskollegaer synes Kim også, at der er mange gode plastprodukter, men hvis han skal udpege sin favorit, så bliver det hans Saucony løbesko.

SE OGSÅ: Plastindustriens bestyrelse 2019-2020