IDA lancerer platform for bæredygtige iværksættere

Ingeniørforeningen IDA har lanceret en ny platform, som skal gøre det nemt for opfindere og iværksættere at rejse finansiering til projekter med en bæredygtig profil. IDA søger projekter indenfor områderne teknologi og naturvidenskab og rækker derfor ud til plastbranchen.

Del:

IDA Crowdfunding er en ny platform for iværksættere, som arbejder med et bæredygtigt projekt inden for det naturvidenskabelige eller teknologiske område.

Der ses mange eksempler på projekter i plastbranchen i denne genre. Derfor vil vi opfordre innovative iværksættere og idémagere til at melde sig på banen med relevante projekter eller idéer.

Platformen giver mulighed for både at komme i kontakt med relevante forbrugere og rejse finansiering til det givne projekt.

Gode idéer i plastbranchen

Flere gode idéer i plastbranchen er i årenes løb blevet realiseret til fordel for klima og miljø. Derfor anser vi platformen som relevant for iværksættere, der på den ene eller anden måde arbejder med plastmaterialer eller -processer.

– Der er ikke langt imellem dygtige, innovative studerende og iværksættere, der på forskellige måder arbejder med plastprojekter og samtidig brænder for at skabe løsninger til en mere bæredygtig fremtid. IDA Crowdfunding er et oplagt sted at undersøge muligheden for finansiering, siger Rasmus Grusgaard, innovationskonsulent i Plastindustrien:

IDA udvælger de rigtige projekter nøje og viser dem frem over for sine brugere.

Ansøg eller støt projekter

For at være egnet til IDA Crowdfunding, skal et projekt fremme ét eller flere af FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, og det skal have en teknologisk eller naturvidenskabelig kerne.
Du skal også kunne tilbyde en relevant reward til dine støtter, som du kan levere i løbet af 6-8 måneder. Læs mere om, hvad det vil sige her – eller skriv en mail på crowdfunding@ida.dk.

Det er nemt at være med som teknologi-interesseret eller helt normal forbruger. Med små beløb kan du støtte nye innovative løsninger, og på den måde være med til at bringe dem til verden. Og du får altid noget igen i form af de produkter og tjenester, du har støttet.

Hvis du har spørgsmål til platformen eller hvis du har et projekt, som har brug for finansiering, kan du kontakte IDA her.

Læs mere om IDA Crowdfunding.