Vi udvider Plastic Engineering Day med Plastmessen 2020

Årets Plastic Engineering Day suppleres med en Plastmesse for at sikre, at virksomhedsrepræsentanter såvel som studerende får et godt udbytte af dagen. Arrangementet afholdes på Campus Navitas i Aarhus og afvikles i samarbejde med AU, School of Engineering and Department of Engineering – Plastics and Polymer Engineering.

Torsdag den 29. oktober inviterer vi til kombineret Plastmesse og Plastic Engineering Day på Aarhus Universitet. Vi håber på et stort fremmøde af virksomhedsrepræsentanter og studerende til en dag, hvor materialer, teknologi og karrieremuligheder i plastbranchen er omdrejningspunkterne.

Del:

28/8 2020: Plastmessen på Plastic Engineering Day er desværre aflyst i år grundet COVID-19 restriktioner på Ingeniørhøjskolen.

Plastic Engineering Day er fortsat åben for studerende – læs mere på plasticengineering.dk 

Vi udvider i år konceptet for Plastic Engineering Day med en Plastmesse, som finder sted i Aarhus på Campus Navitas torsdag den 29. oktober.

Kombinationen af de to arrangementer skal sikre, at virksomhedsrepræsentanter såvel som plastinteresserede unge på videregående uddannelser kan få et godt udbytte og en spændende dag.

Arrangementerne er målrettet plastvirksomheder, som arbejder med enten råvarer, design, processer og/eller produktion af plastprodukter og ingeniørstuderende. Programmet, som offentliggøres tættere på dagen, vil kombinere oplæg, en messedel og gode netværksmuligheder.

Udstillende virksomheder vælger selv fokus

Virksomheder kan gratis få tildelt en lille stand. Der er plads til 35 udstillere efter først-til-mølle-princippet.

Deltager med en udstillingsstand bestemmer selv, hvad de vil lægge vægt på. Vi bestræber os på at tydeliggøre alle deltageres fokus med skilte/bannere (fx råvarer eller praktikforløb).

Som noget nyt i år finder Plastmessen sted fra kl. 9-12.30 forud for Plastic Engineering Day, og der vil være åbent for at invitere jeres kunder og andre interesserede til messen.

Plastmessen efterfølges af Plastic Engineering Day, som slutter samtidig med messen klokken 15:30. Studerende inviteres til at deltage hele dagen.

Vil du være udstiller på Plastmessen Plastic Engineering Day 2020? Der er få ledige pladser, og du tilmelder dig ved at tage kontakt til uddannelseskonsulent Jo Dietrich: jd@plast.dk. Læs mere om tilmelding her.