Ulstrup Plast intensiverer produktionen til sundhedsvæsenet

Ulstrup Plast har omkring 50 ansatte på fabrikken i Lynge samt 175 i Slovakiet, og begge produktionsfaciliteter kører lige nu på højtryk. "En stor del af det, vi laver, er der rigtig meget efterspørgsel efter. Det trækker ret hårdt på os lige i øjeblikket, så vi holder vores folk beskæftiget", fortæller adm. direktør i Ulstrup Plast, Søren Ulstrup, til Frederiksborg Amts Avis.

Ulstrup Plast i Lynge har for tiden ekstra travlt med producere og levere udstyr til sundhedsvæsenet. Det fortæller Søren Ulstrup, adm. direktør i Ulstrup Plast, til Frederiksborg Amts Avis.

Del:

Ulstrup Plast har skruet op for produktionen af udstyr til medico-industrien. Det fortæller Søren Ulstrup, adm. direktør i Ulstrup Plast, til Frederiksorg Amts Avis.

– En stor del af vores produktion er udstyr til for eksempel hospitaler og laboratorier, og jeg vil skyde på, at vi ligger 30-40 procent over, hvad vi normalt ville levere til det her segment, Så vi har temmelig travlt for tiden, udtaler Søren Ulstrup, adm. direktør i Ulstrup Plast til mediet.

Ulstrup Plast leverer i forvejen meget udstyr til sundhedsvæsenet; remedier til maskiner til patientovervågning, udstyr til blodprøver og tilbehør til maskiner, som bruges til at udføre tests af covid-19.

Doseringspumper til håndspritflasker

Foruden plastprodukter til medico-industrien, leverer Ulstrup Plast små doseringspumper til flasker. Dem er der også stor efterspørgsel på i øjeblikket, fortæller adm. direktør Søren Ulstrup til Frederiksborg Amts Avis.

– Vi støber selv plastdelene til pumpen, samler den og leverer til forskellige producenter. For tiden er det primært producenter af håndsprit. Så vi har solgt rigtig mange pumper på det seneste. Mange flere end vi plejer, og vi har fået en del nye kunder, som ikke har købt pumper hos os før. Måske fordi de har lagt produktionen om til at kunne lave håndsprit.

Ulstrup Plast har omkring 50 ansatte på fabrikken i Lynge samt 175 i Slovakiet, og begge produktionsfaciliteter kører lige nu på højtryk.

Adm. direktør Søren Ulstrup understreger, at virksomheden godt kan følge med efterspørgslen.