Aktuelle links og nyheder om coronavirus/covid-19

Plastindustrien samler en række links til relevante anbefalinger om håndteringen af udfordringerne med coronavirus/covid-19 ift. arbejdspladsen/industrien. Derudover linker vi til nyheder om hjælpepakker, erhvervsinitiativer og virksomhedscases. Vi opdaterer jævnligt indholdet.

Del:

Plastindustrien samler på denne side en række links til anbefalinger, guides og nyheder, som omhandler håndteringen af coronavirus/covid-19 i relation til arbejdspladsen/industrien generelt.

Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien, siger:

– Vi vil meget gerne bidrage til, at vores medlemmer har det nødvendige overblik og den relevante viden til at sikre, at vi sammen kommer bedst muligt igennem en meget udfordrende tid. Derfor vil vi jævnligt opdatere denne side, så der altid er mulighed for at være orienteret.

Nedenstående links er senest opdateret den 13. april:

Anbefalinger om håndteringen af coronavirus/covid-19:

LÆS MERE: Plastindustriens sekretariat arbejder hjemmefra