Damvig A/S tilbyder 3D printede løsninger til det danske sundhedsvæsen

Damvig A/S tilbyder at stille sin facilitet til rådighed for at bidrage til produktionen af værnemidler til hospitalsektoren. Virksomheden producerer 3D printede produkter, som kan fremstilles hurtigt og lokalt.

Del:

I takt med at flere danske covid-19 patienter indlægges, øges behovet for udstyr og vitale komponenter i den danske hospitalssektor.

Damvig A/S, der er en del af den svenske Prototal AB koncern og blandt Nordens føremde 3D print-virksomheder, tilbyder at stille sin kapacitet til rådighed.

Susanne Damvig, adm. direktør i Damvig A/S, fortæller:

– Vi stiller gerne vores kompetencer og kapacitet til rådighed i denne ekstraordinære tid. Uanset om det f.eks. handler om komponenter til respiratorer, ansigtsmasker, -skærme eller noget fjerde, er man velkommen til at henvende sig. Så skal vi nok rykke hurtigt.

3D printede løsninger

Damvig A/S har høje kvalitetsstandarder og mere end 20 års erfaring med at producere sofistikerede løsninger til virksomheder inden for en bred vifte af materialer (SLS, SLA, Polyjet, FDM, MJF, PUR OG Prototypeværktøj).

Virksomheden har avancerede teknologier til rådighed samt erfaringer inden for stort set alle brancher. I årenes løb har Damvig A/S leveret 3D printede emner til den danske hospitalsektor.

3D print er bl.a. karakteriseret ved, at det er muligt hurtigt og lokalt at fremstille skræddersyede løsninger, og at der er kort fra skitse til færdigt produkt. Samtidig lægger 3D printede emner ikke beslag på det samme råmateriale som konventionelt producerede løsninger.

Kontakt Damvig A/S direkte:

Adm. dir. Susanne Damvig, Tlf: 4399 3736, susanne@damvig.dk.