Taler til Plastdagen 2020: Lars Sandahl, adm. direktør i DI

Vi er glade for at kunne offentliggøre Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i Dansk Industri, som oplægsholder til Plastdagen 2020 den 28. maj i Industriens Hus. Foto: Thomas Arnbo

Vi kan nu præsentere Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i Dansk Industri, som en af oplægsholderne på Plastdagen 2020 den 28. maj. Vi er i fuld gang med at tilrettelægge et skarpt og alsidigt program, og vi offentliggør løbende navnene på resten af dagens oplægsholdere.

Del:

Vi er glade for at kunne annoncere, at vi har føjet Lars Sandahl Sørensen, adm. direktør i Dansk Industri (DI), til listen over oplægsholdere på Plastdagen 2020.

DI’s adm. direktør Lars Sandahl Sørensen kommer til at være på hjemmebane til arrangementet, som traditionen tro finder sted i Industriens Hus i København torsdag den 28. maj.

Som forholdsvis ny på direktørposten i DI – og med en lang række ledelsesstillinger i baggagen – kommer Lars Sandahl Sørensen med til scenen med en kæmpemæssig erfaring med at være erhvervsleder på et tidspunkt, hvor klima og bæredygtighed spiller en større rolle for virksomhedsdrift en nogensinde før.

Lars Sandahl Sørensen tiltrådte som direktør i midten af august 2019, hvor han afløste Karsten Dybvad, der forlod DI i december 2018.

Nysgerrig på Plastdagens øvrige program?

Vi arbejder på at præsentere et færdigt og alsidigt program med spændende oplægsholdere på Plastdagen 2020. Arrangementets oplægsholdere præsenteres løbende op til arrangementet.

Dog kan vi forsikre, at dagen bliver fyldt med interessante oplæg, debat og gode muligheder for at netværke med interessenter og brancheaktører. Desuden er det fastlagt, at Plastprisen 2020 bliver uddelt som afrunding på arrangementets faglige program.

Husk: Du kan få rabat ved tilmelding til Plastdagen 2020 inden den 1. april.