SKY-LIGHT A/S søger energisk produktionsmedarbejder til folieafdeling

SKY-LIGHT A/S i Varde søger en ny ekstruderfører, der med sin tekniske indsigt er med til at sikre, at ekstruderingsanlægget kører perfekt 24/7.

Del:

Om jobbet:

SKY-LIGHT A/S søger en veloplagt og energisk medarbejder til folie-team, der vil være med til at sikre drift, udvikling og optimering af vores produktionsanlæg.

Du kommer til at arbejde med overvågning, betjening og optimering af vores ekstruderingslinjer, som fremstiller plastfolie til videre forarbejdning med markedets højeste andele af genanvendt plast.

Virksomheden tilbyder et spændende og afvekslende job, hvor du refererer til værkføreren i ekstruderingsafdelingen.

Din baggrund:

Du kan komme i betragtning til jobbet på flere måder – men vigtigst er din indstilling til jobbet. Du skal være positiv, fleksibel og samarbejdsvillig og have teknisk flair – så skal du nok lære at køre med linjerne.

Du kan være uddannet plastmager, procesoperatør eller mekaniker med erfaring fra industrien. Du kan også være ufaglært, har hænderne skruet rigtigt på og har erfaring med automatiske produktionsanlæg.

Dig som person:

  • Du er serviceminded, effektiv og kvalitetsbevidst.
  • Du er vedholdende og giver ikke op, før en opgave er afsluttet tilfredsstillende.
  • Du er arbejder struktureret, men kan også smide det, du har i hænderne for at løse en akut opstået opgave.
  • Du er proaktiv og samarbejder med dine kollegaer om at finde den bedste løsning.
  • Du ønsker at dele din viden med andre og er klar til at hjælpe på tværs af faggrænser.

Arbejdstider:

SKY-LIGHTs ekstruderingsafdeling kører 24/7 og der arbejdes på 12 timers skiftehold, hvor man arbejder skiftevis på daghold og nathold efter en fastlagt årsplan.

Du ved derfor altid, hvornår du skal arbejde og hvornår du har fri. På daghold arbejder du fra kl. 05:50 til 18:00 og på nathold fra kl. 17:50 til 06:00.

Ansøgning og yderligere information:

Ansøgninger behandles løbende, så du opfordres til at sende din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Du kan sende din ansøgning og dit CV via dette link.

Løn efter kvalifikationer, der tilbydes sundhedsforsikring.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Værkfører, Thomas Gerken på tlf. 2727 6511 eller Fabrikschef Claus Kvist på tlf. 2055 4312.

Om SKY-LIGHT 
SKY-LIGHT er en 100% familieejet virksomhed i Varde, der fremstiller bæredygtig folie og plastemballage med markedets højeste andele af genanvendt plast. Vi er i dag ca. 120 medarbejdere og omsætter for et trecifret millionbeløb, hvoraf over 70% går til eksport. Vores værdier er: Ordentlighed, Samarbejde, Rettidig Omhu og Udvikling.