Særlige forholdsregler og ingen personlig kontakt: Sådan holder Letbek produktionen i gang

Letbek A/S har i lighed med resten af samfundet indført nogle ekstraordinære tiltag i lyset af coronavirus. I løbet af de kommende dage zoomer vi ind på, hvordan danske plastvirksomheder håndterer en særlig og vanskelig situation.

Virksomheden Letbek A/S er ligesom resten af samfundet stærkt påvirket af coronavirus. “Vi bakker hos Letbek 100 % op om de tiltag, myndigheder kommer med, og vi gør alt vi kan for, at både medarbejdere og virksomheden står stærkt – også efter coronavirus,” fortæller adm. direktør Michael Bayer Thomsen.

Del:

Hvordan håndteres coronavirus hos Letbek A/S, og hvilke særlige forholdsregler har virksomheden indført?

Vi har spurgt Michael Bayer Thomsen, adm. direktør i Letbek A/S i Tistrup, hvordan han og virksomheden tager hånd om denne ekstraordinære og vanskelige situation.

Særlige forholdsregler

Ud over et naturligt forhøjet fokus på hygiejne med håndsprit ved alle stationer, ser hverdagen hos Letbek A/S på flere punkter meget anderledes ud.

Michael Bayer Thomsen, adm. direktør i Letbek A/S, forklarer:

– Vi har delt produktionen op i celler, så medarbejdere ikke kommer i nærkontakt med hinanden. Derudover er pauserne blevet spredt ud over flere hold, hvor også hver anden stol er fjernet i kantinen. I administrationen arbejder vi kun med nødbemanding, og resten arbejder indtil videre hjemmefra.

Samtidig har Letbek A/S lukket ned for alle former for besøg internt og hos kunder og leverandører, mens al dialog foregår online.

Alle vognmænd med varer ind og ud skal anmelde sig i lukkede områder, og alle leverancer sker uden personlig kontakt.

Tilpasning time for time

Hos Letbek A/S er der et stort fokus på at holde hjulene i gang samtidig med, at der løbende tages stilling til myndighedernes udmeldinger, fortæller Michael Bayer Thomasen, adm. direktør i Letbek A/S:

– Vi agerer og tilpasser os dagligt – nærmest time for time pt. I skrivende stund har vi oplevet en nedgang i ordrerne, som kan påvirke aktivitetsniveauet på sigt. De næste uger har vi fokus på at holde produktionen kørende, så vores kunder ikke vil blive påvirket af forsinkelser og lignende.

Han afrunder:

– Det bliver helt afgørende, hvornår og hvor hurtigt markederne kommer i gang igen. Vi har et utroligt stærkt sammenhold i virksomheden, som gør, at vi kommer sikkert gennem denne noget specielle og tragiske situation, og vi forholder os løbende til situationen og eventuelle ændringer.

I løbet af de kommende dage zoomer vi på Plast.dk ind på, hvordan danske plastvirksomheder håndterer den særlige og vanskelige situation.