Plus Pack er på udkig efter ny Supply Chain Manager

Plus Pack i Odense søger en ny Supply Chain Manager til styring og optimering af en kompleks supply chain i et internationalt set-up.

Del:

Plus Pack er i dag en af Europas førende inden for udvikling og fremstilling af innovative og bæredygtige aluminium- og plastemballageløsninger til friske fødevarer. Virksomheden har produktion i Danmark og Belgien, og leverer emballageløsninger til kunder i mere end 47 lande.

Som Supply Chain Manager får du en vigtig rolle i at videreudvikle og optimere virksomhedens forsyningskæde. Du får reference til COO, og du bliver ansvarlig for planlægning, råvaredisponering, forecast og lagerstyringen for produktionerne i både Danmark og Belgien. Du får ledelsesmæssigt ansvar for 5 funktionærer, heraf 1 i Belgien, samt en lagerfunktion bestående af ca. 20 timelønnede medarbejdere.

Derudover bliver du et vigtigt bindeled mellem den kommercielle del af forretningen og operations, og du får en central rolle i at styre og optimere virksomhedens supply chain – og ikke mindst leveringsevne og lagerbeholdninger.

Du får et meget bredt samarbejde både eksternt ud imod leverandører og med dine kolleger på tværs i organisationen, herunder især med salg, indkøb, produktion og produktudviklingen. Du går forrest, når det gælder optimering af processer og værdikæden, og du bidrager til at designe løsninger fra både en analytisk og praktisk vinkel.

Dine opgaver spænder fra ledelse og udvikling af afdelingens medarbejdere til komplekse og analytiske udviklingsopgaver, driftsrelaterede opgaver og løbende forbedring af processer.

Arbejdsstedet er virksomhedens hovedkontor i Odense. Da du også bliver ansvarlig for planlægningsfunktionen i både Danmark og Belgien, må der forventes nogen rejseaktivitet i forbindelse med stillingen.

Erfaring med supply chain, ledelse og optimering

Du har en relevant uddannelse, som f.eks. produktionsingeniør, cand.merc., HD eller lignende med fokus på supply chain/logistik. Du har allerede opbygget erfaring i en lignende stilling, hvor du succesfuldt har ledet og udviklet en supply chain funktion i et internationalt produktionsset-up.

Det er vigtigt, at du trives med både de ledelsesrelaterede, udviklingsmæssige og de mere operationelle opgaver – og at du har et solidt kendskab til procesoptimering og et indblik i værdikæden, der gør, at du forstår behovene og kan finde løsningerne sammen med dine kolleger.

Som leder er du engagerende, inddragende og lyttende, samtidig med at du er tydelig og retningssættende. Du skaber resultaterne i tæt samarbejde med dine medarbejdere, ligesom du skaber rammerne for at udvikle medarbejderne og bringe kompetencerne i spil i forhold til kerneopgaverne.

Som person er du analytisk skarp og god til at gennemskue komplekse processer og sammenhænge. Det er af stor betydning for din succes i rollen, at du kan omsætte strategier og initiativer til praktiske løsninger – og ikke mindst at du går forrest i eksekveringen. Du er initiativrig, handlekraftig og udfordrer naturligt det eksisterende, samtidig med at du opbygger en tillid, som betyder, at du kan samle kræfterne omkring dine initiativer og projekter, der går på tværs i organisationen. Det er derfor vigtigt, at du motiveres af det brede samarbejde, samt at du stiller krav, men også ved, hvornår man skal inddrage og lytte.

Da Plus Pack opererer internationalt, er det en forudsætning, at du behersker engelsk på et højt niveau i skrift og tale.

En spændende karrieremulighed i en ambitiøs, fremsynet og succesfuld koncern

Du bliver en del af en spændende, international virksomhed, som har en unik position på markedet for fødevareemballage. Virksomheden udvikler og producerer et af de største og bredeste produktprogrammer inden for fødevareemballage til hele det europæiske marked. Virksomheden investerer kontinuerligt i ny teknologi, og har stort fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi – og du vil opleve, at den øverste ledelse er meget fremsynede og aktive på området.

Du får mulighed for at arbejde med et bredt udsnit af facetterne i værdikæden i en virksomhed, der arbejder professionelt og struktureret med både processer, optimering og ledelse. Derudover træder du ind i en helt central rolle med stor indflydelse og gode muligheder for at sætte dit fingeraftryk og bidrage til den fortsatte udvikling af virksomheden. Det tætte samspil med dine kolleger og samarbejdspartnere på tværs af faglighed og nationalitet vil give dig både læring og plads til at bidrage.

Ansøgning

Lyder dette som noget for dig, så send din ansøgning hurtigst muligt via dette link.

Relevante kandidater vil løbende blive indkaldt til samtale. Hvis du ønsker at vide mere om stillingen, så kontakt Nancy Lohmann hos PeopleLink på tlf. 6610 2015.

Om Plus Pack
Plus Pack designer, udvikler og producerer innovative og bæredygtige emballageløsninger til mad og måltider verden over. Virksomheden har hovedkontor i Danmark, rødder tilbage til 1914 og drives i dag af 4.generation i Haustrup-familien. Produktionen foregår i Danmark og i Belgien. Plus Pack har særligt fokus på FN’s verdensmål 12: ’Bæredygtigt forbrug og produktion’, og visionen er at være den foretrukne partner indenfor kundetilpassede og bæredygtige emballageløsninger samt levere 100% genanvendelige produkter uden CO2-udslip. Plus Pack beskæftiger 220 medarbejdere og er midt i en spændende udvikling med udgangspunkt i løftet ”We make food stand out”. Læs mere på www.pluspack.com