Plastindustriens sekretariat arbejder hjemmefra

Plastindustriens sekretariat arbejder fra den 12. marts hjemmefra, som en konsekvens af de skærpede anbefalingerne for sundhedsmyndighederne med henblik på at begrænse smitten af covid-19. Flere arrangementer i den kommende tid vil også blive udskudt.

Del:

Sundhedsmyndighederne har skærpet COVID-19 anbefalingerne, og det vælger Plastindustriens sekretariat naturligvis at efterfølge.

I praksis betyder det, at Plastindustriens medarbejdere fra torsdag den 12. marts er tilgængelige hjemmefra, hvorfra de kan kontaktes via mail og telefon. Derudover er der mulighed for at afholde online-møder.

Det er foreløbigt planen, at medarbejderne vender tilbage til kontoret i Industriens Hus den 30. marts, men dette afhænger selvfølgelig fuldstændigt af myndighedsanbefalingerne.

Desværre betyder de skærpede anbefalinger også, at vi er nødsaget til at udskyde en række arrangementer:

  • 25/3: Konferencen om Kemisk Genanvendelse af Plast (København) – rykkes til den 27/8
  • 1/4: Åbent forårs-temamøde i Sprøjtestøbesektionen (Mariager & Randers)

De tilmeldte til ovenstående arrangementer vil hurtigst muligt bliver kontaktet direkte med yderligere praktisk information.

I den kommende periode vil Plast.dk og vores øvrige kommunikationskanaler fortsat blive opdateret som normalt, og hvis yderligere arrangementer bliver berørt, så vil vi straks give besked herom.

LÆS MERE: COVID-19 – Vejledning til virksomheder