Pack Tech A/S leverer håndspritdispensere til hele verden

TV2 Lorry har besøgt Herlev-virksomheden Pack Tech A/S og talt med adm. direktør Christian L. Jensen om den øgede efterspørgsel på håndspritdispensere. Virksomheden har fået ekstraordinært travlt og leverer til hele verden.

Emballagevirksomheden Pack Tech A/S i Herlev har lige nu ekstraordinært travlt med at levere håndspritdispensere til hele verden. Virksomhedens direktør Henrik Breck og adm. direktør Christian L. Jensen er blevet interviewet af hhv. HeleHerlev.dk og TV2 Lorry om den pludselige og enorme efterspørgsel.

Del:

Pack Tech A/S producerer normalvis forskellige emballagetyper til private og industrien.

Efterspørgslen af dispensere til håndsprit er dog i øjeblikket ”eksploderet”, fortæller virksomhedens direktør Henrik Breck til HeleHerlev.dk.

Virksomheden har derfor etableret egen luftbro til Kina, hvor produktionen foregår.

– Det er eksploderet for os, nu vil alle gerne købe, så vi har meget travlt i øjeblikket. Det skyldes, at alle dem, der skal producere hånddesinficering, skal producere det 10-dobbelte. Det gælder både til det europæiske marked, USA og Australien, hvor Pack Tech har afdelinger, udtaler direktør i Henrik Breck til Herlev.dk

Han uddyber:

– Vi har vores eget fragtselskab, så vi har lavet en luftbro til Kina, nu hvor markedet er åbnet igen. Egentlig fik vi også produceret i Italien, men der er lukket nu.

Efterspørgslen vil fortsætte

Henrik Breck fortæller, at Pack Teck er en blandt kun fire-fem store håndspritemballage-producenter i Europa. Alle i virksomheden – 50 medarbejdere i Herlev og 90 totalt – må derfor løbe stærkt.

Han forudser desuden, at efterspørgslen kommer til at fortsætte.

– Der er ingen, der forventer, at det her er overstået om seks måneder. Det kommer til at vare et år frem i tiden, blandt andet fordi man nu er begyndt at bruge håndsprit mange flere steder, og når vores normale produktion kommer op at køre igen, så kommer vi til at vækste, lyder prognosen fra Henrik Breck til Herlev.dk.

LÆS OGSÅ: