Mini-portræt: Ole Arenfeldt Jensen (Fiberline A/S)

Vi bringer en række mini-portrætter af medlemmerne i Plastindustriens bestyrelse. I denne omgang zoomer vi ind på Ole Arenfeldt Jensen, der er adm. direktør i Middelfart-virksomheden Fiberline A/S.

Del:

Ole Arenfeldt Jensen er administrerende direktør i Middelfart-virksomheden Fiberline A/S, hvor han har det overordnede ansvar for ledelsen af virksomheden.

Brancheforening er et vigtigt talerør

Ole har valgt at engagere sig i Plastindustriens bestyrelse, da brancheforeningen fungerer som et ”talerør” over for en række direkte og indirekte stakeholders, som bl.a. myndigheder, medier og forbrugere.

Ole vil gerne være med til at sikre og deltage i en relevant dialog med disse stakeholders.

Dårligt image overskygger plastens gode egenskaber

De største udfordringer plastbranchen står overfor er i Oles optik plastens dårlige image, der kommer som resultat af plastforurening. Det er en meget synlig og omtalt problematik, der desværre ofte overskygger alle de gode aspekter ved plasten.

Aspekter som de fremragende egenskaber plast har, der giver mulighed for fortsat vækst og velstand, samt reduktion af madspild og transportomkostninger.

Svært at vælge et farvoritprodukt i plast

Ole har svært ved at udpege ét yndlings plastprodukt, han har nemlig mange. Uden plastrør vil der blive knaphed på rent drikke vand, men fødevareemballage er også fantastisk. Tænk hvordan man effektivt kan transportere og opbevare fødevarer af enhver art i de mange specialudviklede fødevareemballager.

Ole er dog også stor fan af vedvarende energi fra vindmøller, så han peger selvfølgelig også på plast/kompositmaterialerne, der gør det muligt at femstille store og effektive vindmøllevinger.

SE OGSÅ: Plastindustriens bestyrelse 2019-2020