Medlemmer af Plastindustriens forsikringsordning kan se frem til bonusudbetaling

Plastindustriens medlemmer, som er en del af Plastindustriens forsikringsordning hos Codan, vil efter et år med en lav skadeprocent få udbetalt en bonus på knap 11 % af de forsikringer, der er dækket af bonusordningen. Udbetalingen vil finde sted i løbet af de kommende dage.

Del:

De af Plastindustriens medlemmer, der er med i Plastindustriens forsikringsordning med Codan, kan se frem til at få udbetalt en bonus på knap 11 % af de forsikringer, der er dækket af bonusordningen.

Udbetalingen finder sted i løbet af de kommende dage, hvor Codan indsætter beløbet på virksomhedernes Nem-konto.

– Det er med glæde, at jeg kan konstatere, at 2019 har været et godt år med en meget lav skadesprocent. Jeg er sikker på, at en af grundene til det gode resultat skal findes i et øget fokus på skadesforebyggelse, siger Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien.

Er der en ”skyld” på policen, vil bonussen blive modregnet på policen først, og eventuel rest vil blive indsat på kontoen.

Fordelagtige medlemstilbud

Plastindustriens forsikringsordning med Codan er en af de medlemstilbud, som følger med et medlemskab i Plastindustrien.

– Som brancheforening arbejder vi konstant på at tilbyde medlemmerne fordelagtige tilbud og tjenester, og her er forsikringsordningen en vigtig brik, siger Thomas Drustrup, adm. direktør i Plastindustrien.

Hvis er medlemmer har spørgsmål til bonusudbetalingen, kan man tage direkte kontakt til Codan eller til Plastindustriens forsikringsrådgiver Johnny Møbius på tlf: 5066 1750.

Har du i øvrigt spørgsmål til forsikringsordningen, kan du som medlem kontakte Johnny Møbius (uden beregning) og få hans rådgivning om Plastindustriens forsikringsordning med Codan.

Læs mere om Plastindustriens forsikringsordning med Codan her.