Plus Pack søger ny Sales Manager til internationalt salg af innovative emballager til fødevarer

Plus Pack i Odense søger en ny Sales Manager til nyoprettet stilling, der skal opbygge og styrke salget til Baltikum og Østeruropa.

Del:

Hos Plus Pack i Odense søger de en Sales Manager. Stillingen er nyoprettet, og du får ansvaret for at opbygge og videreudvikle salget til Baltikum og dele af Østeuropa. Dine kunder består af både fødevareproducenter, distributører og retailers, Du får ansvaret for en række eksisterende kunder, samtidig med, at du opbygger og udvikler salget på dine markeder.

Dine primære opgaver omfatter bl.a.:

  • Selvstændigt drive salget med fokus på at opsøge forretningsmuligheder og udvikle nye kunderelationer
  • Selvstændigt planlægge, forberede og gennemføre kundebesøg
  • Udarbejdelse og præsentation af tilbud
  • Proaktiv og systematisk opfølgning på salgsindsatser, besøg, tilbud, prisaftaler mv.
  • Løbende opdatering af forecasts og sikre en høj forecast accuracy med CRM som styringsværktøj
  • Løbende afrapportering

Da salgsprocessen involverer mange af dine kolleger, vil du få et bredt samarbejde på tværs i virksomheden, især med dine salgskolleger, marketing, produktudviklingen, kvalitet og supply chain. Du deltager naturligvis i salgsmøder, salgskonferencer, messer og øvrige arrangementer, ligesom du gennemfører kundeworkshops i samarbejde med marketing.

Arbejdsstedet er virksomhedens hovedkontor i Odense. Der er rejseaktivitet forbundet med jobbet, forventeligt omkring 60-70 dage pr. år.

Opbygning af forretning, relationer og eksekvering er dine styrker

Du har en relevant kommerciel uddannelse, gerne på BA., HD eller tilsvarende niveau, og du har opbygget succesfuld erfaring med B2B salg. Har du erfaring med emballage eller andre løsninger til fødevareindustrien, er det en fordel. Men det vigtigste er, at du med baggrund i dine erfaringer har demonstreret, at du kan opbygge og udvikle internationale markeder og kunder.

Som en del af din opgave analyserer og opsøger du salgs- og markedspotentialer, samt planlægger og eksekverer indsatserne. Det er derfor afgørende, at du er skarp, når det gælder at forstå kundens behov og identificere muligheder og løsninger.

Lige så vigtigt er det, at du er resultatorienteret, eksekverende og vedholdende i dine indsatser – og ikke mindst disciplineret og systematisk, når du planlægger, eksekverer og følger op. Derudover er du som person kendetegnet ved professionalisme, engagement og en smittende energi.

Det er af stor betydning for din succes i rollen, at du er kontaktskabende og god til at opbygge relationer. Du formår at opbygge tillid på alle niveauer, og du kan samle kræfterne omkring dine projekter. Du er målrettet og slagkraftig i din kommunikation, og dertil forhandlingsvant og en dygtig formilder – også på engelsk.

Spændende karrieremulighed i en ambitiøs og succesfuld koncern

Du bliver en del af en spændende, international virksomhed, som har en unik position på markedet for fødevareemballage. Virksomheden udvikler og producerer et af de største og bredeste produktprogrammer inden for fødevareemballage til hele det europæiske marked. Virksomheden investerer kontinuerligt i ny teknologi, og har stort fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi – og du vil opleve, at den øverste ledelse er meget fremsynede og aktive på området.

Du får en unik mulighed for at arbejde med internationalt salg og komme helt tæt på nogle af de mest interessante og betydelige fødevareproducenter, distributører og retailers i Europa. Du får ansvaret for markeder, der rummer stort potentiale, og du træder ind i en rolle med stor indflydelse og gode muligheder for at sætte dit fingeraftryk på den videre udvikling af salget. Det tætte samspil med dine salgskolleger, dine øvrige kolleger og dine kunder vil give dig både læring og plads til at bidrage.

Ansøgning

Lyder dette som dit næste karriereskridt? Så send din ansøgning via dette link hurtigst muligt.

Der vil løbende blive indkaldt til samtale, så du opfordres til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Du kan læse mere om virksomheden på www.pluspack.com, eller kontakt Nancy Lohmann hos PeopleLink på 6610 2015 for yderligere oplysninger.

Om Plus Pack
Plus Pack er en international og innovativ virksomhed med hovedkontor i Danmark og med produktion i såvel Danmark (Odense) som i Belgien (Genk). Plus Pack er en familieejet virksomhed med rødder tilbage til 1914, og virksomheden drives i dag af 4.generation i Haustrup-familien. Plus Pack er specialiseret i udvikling og produktion af emballageløsninger til fødevareindustrien og er i dag en af Europas førende virksomheder indenfor fremstilling af aluminium- og plastemballage med salg til 47 forskellige lande. Plus Pack har 220 medarbejdere, virksomheden vækster og er midt i en spændende udvikling med udgangspunkt i løftet ”We make food stand out”.