Masser af medieomtale af ny designguide

Den nye designguide har bl.a. været omtalt i et indslag i TV Avisen, hvor Sky-Light deltog som casevirksomhed.

Den nye ‘Designguide – Genbrug og genanvendelse af plastemballager til de private forbrugere’ har i den seneste tid fået rigtig meget medieomtale – ikke mindst via DR. Statsminister Mette Frederiksen (S) nævnte endda fra Folketingets talerstol, at hun også havde bemærket omtalen.

Del:

Et stort hold af forskellige aktører fra hele værdikæden har i en længere periode arbejdet hårdt på at færdiggøre ‘Designguide – Genbrug og genanvendelse af plastemballager til de private forbrugere‘, og nu er alle sejl sat ind for at få spredt guidens budskaber og designgprincipper ud til flest mulige.

– Når der er brugt mange ressourcer på at udvikle en ambitiøs designguide, så skal vi selvfølgelig også sørge for at få kommunikeret resultaterne. Derfor har vi lagt os i selen for at tiltrække mediernes interesse, og det har vi heldigvis haft en vis portion succes med, fortæller Lars Hall Bæk Farsøe, der er kommunikationschef i Plastindustrien.

Han uddyber:

– Blandt andet nævnte statsminister Mette Frederiksen (S) forleden fra Folketingets talerstol, at hun havde hørt om plastbranchens gode idéer, da hun havde tændt for Radioavisen.

Her følger en række eksempler på aktuel medieomtale af designguide (alle links åbner i nye vinduer):

Derudover har Louise Hundebøll Krath Andersen fra Sky-Light medvirket live i DR P4 Syd, og Camilla Haustrup Hermansen fra Plus Pack har været med i DR P4 Fyn.

Miljøpolitisk chef i Plastindustrien – Christina Busk – har været tovholder på udviklingen af designguiden. Her udtaler hun sig til Danmarks Radio.

Opmærksomhed  på sociale medier

Afslutningsvis siger Lars Hall Bæk Farsøe, kommunikationschef i Plastindustrien:

– Nu har vi sikret, at rigtig mange danske aktører har fået kendskab til guiden. Næste skridt er at få omtalt i guiden i de internationale plastmedier, så de danske erfaringer kan inspirere udlandet til at følge trop, så vi får designet langt mere emballage, hvor der er fokus på genbrug og genanvendelse.