Idé-Pro Skive A/S søger plastmager til daghold

Idé-Pro Skive A/S søger en plastmager, der kunne du tænke sig at prøve kræfter med en af Danmarks mest spændende plaststøberier.

Del:

Til sprøjtestøberiets daghold i Skive søger Idé-Pro Skive A/S en plastmager/opstiller som vil være med til at gøre en forskel.

Din opgave bliver indkøring af eksisterende som nye støbeværktøjer. Du vil være aktivt deltagende i problemløsninger og i at optimere arbejdsgangen.

Du vil også arbejde tæt sammen med vores øvrige dygtige medarbejdere og sikrer at gældende krav overholdes.

Hvem er du?

Du har en baggrund indenfor plastbranchen, og du har gerne en plastmageruddannelse, eller tillært dig tilsvarende erfaring. Det vigtigste er dog, at du har en god teknisk og mekanisk forståelse.

Du er udadvendt, positiv og energisk ligesom du som person er struktureret og vedholdende og du motiveres af at få tingene til at lykkes. Du har også et stort overblik og it-kundskaber på brugerniveau.

En del af jobbet kræver at du kan instruere og vejlede virksomhedens støbeoperatører, med produktivitet og kvalitet for øje. Du vil også være aktivt deltagende i problemløsninger og i at optimere forretningen.

Hvad kan Idé-Pro tilbyde?

Du vil indgå i et dygtigt og engageret team hvor virksomheden bl.a. tilbyder:

  • Et godt arbejdsklima
  • Udfordringer i hverdagen
  • Gode arbejds- og ansættelsesforhold med bl.a. sundhedsforsikring
  • Et udfordrende arbejde med kompetente kollegaer i en højteknologisk, dynamisk og velkonsolideret virksomhed
  • Mulighed for at arbejde med de nyeste og mest moderne maskiner på markedet

Yderligere information og ansøgning

Ansættelse sker hurtigst muligt, og relevante kandidater bliver løbende indkaldt til samtale, så interesserede opfordres til at søge hurtigst muligt.

Hvis du har brug for flere oplysninger angående jobbet, er du velkommen til at kontakte produktionsleder i Skive, Jesper Dahl Burchardt på telefon 52 14 68 10.

Mærk din ansøgning med ”Plastmager Skive” og send den til job@ide-pro.dk

Om Idé-Pro Skive A/S
Idé-Pro har 150 medarbejdere i Skive og 55 i eget selskab i Bangalore, Indien. Vores kunder er førende danske og internationale virksomheder inden for bl.a. fødevarer-, energi- og automotive branchen. Vi er ISO 9001, 14001 & 50001 certificeret og er en af Europas førende producenter af prototyper og mindre serier i EPP, EPS, plast og letmetal.