Grundfos søger EUX-plastmagerlærling

Grundfos i Bjerringbro søger en engageret og initiativrig EUX-plastmagerlærling.

Del:

Med en EUX-uddannelse opnår du både en studentereksamen og et svendebrev.

En EUX-uddannelse hos Grundfos giver dig optimale forudsætninger for at læse videre til bl.a. produktionsteknolog, maskinmester eller plastspecialist, da du får nogle unikke muligheder, som sparring med særdeles kompetente kolleger, arbejde med den nyeste teknologi og en varierende og udfordrende hverdag.

Hvis du ikke vælger at læse videre, er der både gode muligheder for job på Grundfos eller andet sted.

Hvad drejer uddannelsen sig om?

Som plastmagerlærling kan arbejdet bestå af komponentfremstilling i kompositmaterialer, maskinovervågning, vedligeholdelse og reparation af produktionsudstyr – ofte i tæt samarbejde med formværktøjsmagere.

Uddannelsen starter med et grundforløb på en teknisk skole. Den efterfølgende praktiktid i virksomheden er kombineret med 4 skoleophold, hvor du lærer den teoretiske side af faget, som du efterfølgende afprøver i virksomheden.

Du starter i erhvervsuddannelsesafdelingen, hvor du i en periode på 4 uger vil træne nogle af de grundlæggende færdigheder inden for drejning og fræsning. Den resterende del af uddannelsen vil du gennemføre i Grundfos’ kompositfabrik.

Hvad skal der til for at søge?

Det forventes at du har gennemført eller er tilmeldt et EUX grundforløb som plastmager, og at du har en naturlig vilje og lyst til at lære og udvikle dig.

Ansvarlighed er en vigtig værdi på Grundfos, og det forventes derfor at du vil tage ansvar for og være med til at præge de opgaver du bliver stillet over for. Det kræver at du lægger energi i din uddannelse hos virksomheden.

Til gengæld får du masser af opgaver og nogle brede rammer, hvor du kan prøve dine talenter af og få en spændende hverdag.

Det forventes desuden at du er en engageret og initiativrig person som kan lide at samarbejde med andre. Det er vigtigt at du evner at arbejde selvstændigt og har lyst til at arbejde i en moderne virksomhed. Du kommer til at arbejde med mange forskellige teknologier, så du skal være forberedt på nye udfordringer.

Det er også en mulighed at ansøge stillingen som ordinær EUD, i det tilfælde forventes det, at du har folkeskolens 9./10. klasses afgangsprøve, erhvervsuddannelsernes grundforløb 2, evt. suppleret med studentereksamen eller HTX.

Er du over 25 år, skal du vedhæfte en realkompetencevurdering (RKV), som du kan få på den nærmeste erhvervsskole.

Yderligere information og ansøgning

Du kan læse om hvordan en Plastmagerlærling har oplevet uddannelsen på Grundfos ved at trykke HER

Hvis du vil vide mere om uddannelsen, er du velkommen til at kontakte instruktør Egon V. Kristensen,

tlf. 87 50 43 83 eller mobil 30 70 95 54.

Send din ansøgning elektronisk ved at benytte dette link.

Alle ansøgninger behandles umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.