Fiberline A/S søger operatør til profilproduktion

Fiberline A/S i Middelfart søger operatør til profilproduktion. Der søges til skiftehold, nat og weekend.

Del:

Fiberline A/S er i fuld gang med en rejse mod at blive mere standardiseret og øver sig derfor i at arbejde systematisk og disciplineret. Denne rejse kan du blive en del af i jobbet som operatør.

Du får engagerede kollegaer i et uformelt arbejdsmiljø, hvor sikkerhed og arbejdsglæde er i højsædet. Sammen har I ansvaret for, at produktionen af glas- og kulfiberprofiler afvikles til aftalt tid, i den rigtige kvalitet og mest effektivt.

Der søges operatører til skiftehold, nat og weekend.

Som operatør vil dine arbejdsopgaver typisk være følgende:

  • Maskinbetjening
  • Tilføring af råvarer
  • Overvågning af processen
  • Rengøring af udstyr
  • Rapportering og dokumentation
  • Hjælpe til ved opstart og indkøring af profiler

Fiberline tilbyder

En grundig intern oplæring, så du får en god start. Derudover får du mulighed for at indgå i sikkerhedsarbejde og forbedringsinitiativer, og på sigt få mere ansvar. Derfor er det vigtigt, at du er interesseret i at lære nyt og tager imod udfordringer med et smil.

Endelig tilbyder virksomheden sundhedsforsikring, personalerestaurant og en aktiv personaleforening, der styrker sammenholdet og fællesskabet blandt de ansatte.

Om dig

Det er vigtigt, at du tænker sikkerhed og kvalitet i dit daglige arbejde, da du får en vigtig rolle i produktionen. Du er med i hele produktionsprocessen, så det er også en fordel, hvis du har procesforståelse og er god til at holde overblikket.

Du har en faglig uddannelse, som f.eks. plastmager, procesoperatør eller industritekniker, men det vigtigste er at du har erfaring fra en industrivirksomhed. Det er en fordel, hvis du har truckcertifikat, da jobbet kræver dette. Dertil er det lægger Fiberline vægt på, at du er et ordensmenneske, kan arbejde i teams og lægger en dyd i at udføre dit arbejde godt.

Lyder stillingen som noget for dig?

Du kan søge stillingen ved at klikke dig ind på opslaget på Fiberlines hjemmeside. Ansøgningen kan sendes nederst på siden.

Relevante kandidater vil løbende indkaldes til samtale, så du opfordres til at søge hurtigst muligt.

Om Fiberline A/S
Hos Fiberline producerer vi glas- og kulfiberprofiler til vindmølleindustrien og byggebranchen. Her indgår de i energieffektive og bæredygtige løsninger, som lange vindmøllevinger, højisolerende vinduer og lette broer. Fiberline er en familiejet virksomhed med hovedsæde i Middelfart og i dag er vi omkring 300 medarbejdere.