BEWi Styrolit er nomineret til Byggeriets Klimapris 2020

Karl Erik Olesen, adm. direktør i BEWISynbra Danmark.

BEWi Styrolit er nomineret til Byggeriets Klimapris 2020. Prisen uddeles i forbindelse med Byggeri´20-messen i marts i Fredericia.

Del:

Flamingo®-producenten BEWi Styrolit er nomineret til Byggeriets Klimapris 2020 for produktet 100% Recycled.

I 2019 blev BEWi Styrolit produktionsteknisk i stand til at skabe nye EPS-råvarer af 100% genanvendt materiale. I øjeblikket testes de produkter, der skabes af 100% genanvendt materiale, og det er virksomhedens intention at lancere disse produkter på det danske marked primo 2020.

BEWi Styrolit indsamler og komprimerer brugte EPS-produkter, hvorefter materiale ekstruderes og omsmeltes til nye råvarer der kan bruges til bl.a. isolering og emballage. Virksomheden har modtaget positiv respons for deres produkt, der er et bæredygtigt alternativ til at fremstille EPS af “virgin” materialer.

– Jeg er stolt af at være med til at sætte bæredygtighed på dagsordenen. Vi i BEWiSynbra har mottoet ‘WE WILL LEAD THE CHANGE’ – og dette gør vi ved produktionsteknisk at være I stand til at lukke loopet og producere produkter med samme kvaliteter af recyclet Flamingo®, siger Karl Erik Olesen, adm. direktør i BEWISynbra Danmark.

Byggeriets Klimapris uddeles under Byggeri’20-messen i Fredericia medio marts.

Du kan læse mere om prisen og de andre prisnominerede plastvirksomheder via dette link.