Syv nye voksenlærlinge fra AMU Syd søger elevplads

AMU SYD har netop startet et nyt hold plastmagerelever op, og disse syv motiverede voksenlærlinge står stadig uden en elevplads. Tøv derfor ikke med at tage kontakt, hvis du kender til en relevant virksomhed eller elevplads.

AMU SYD har netop startet et nyt hold plastmagerelever op. 7 motiverede voksenlærlinge fra holdet står stadig uden en elevplads. Tøv derfor ikke med at tage kontakt, hvis du kender til en relevant virksomhed eller elevplads.

Del:

Kender du til en virksomhed, som kunne være interesseret i at åbne døren for en dygtig og motiveret plastmagerlærling?

AMU Syd i Ribe har netop startet et nyt hold motiverede voksenlærlinge op. Syv af dem mangler fortsat en elevplads.

Efterspørger plastindustriens hjælp

Kasper Greendal, uddannelses- og praktikpladskonsulent hos AMU Syd, rækker derfor ud til industrien i søgen efter elevpladserne.

– Vi mangler dygtige fagfolk i plastindustrien. Det er en af de sætninger jeg ofte hører, når jeg besøger plastvirksomheder rundt omkring i landet. Hvis ikke nye elever starter på plastmageruddannelsen, kan vi heller ikke få de dygtige folk ind i branchen. Derfor søger jeg hjælp i mit netværk, fortæller Kasper Greendahl, uddannelses- og praktikpladskonsulent hos AMU Syd.

Han fortæller samtidig, at alle de syv elever er motiverede og glæder sig til at blive en del af branchen. Et par stykker af dem har lidt eller nogen erfaring fra plastindustrien i forvejen.

Fælles for dem alle, er at de har forsøgt at finde en elevplads på egen hånd, men desværre uden held.

Kontakt AMU Syd direkte

Uddannelses- og praktikpladskonsulent Kasper Greendahl kan kontaktes direkte, hvis du, din virksomhed eller en i dit netværk kan være med til at hjælpe.

De syv lærlinge søger en elevplads i en virksomhed, der geografisk ligger op til en times kørsel fra Egtved, Vamdrup, Middelfart, København S, Skjern, Kolding og Grindsted.

Henvend dig til Kasper Greendahl: kag@amusyd.dk, tlf. 2524 0734 – han kan fortælle mere og formidle de relevante kontaktoplysninger.