RIAS A/S søger en business supporter indenfor salg – med potentiale til mere

RIAS A/S i Roskilde søger en dygtig business supporter til at sikre en videre positiv udvikling i virksomheden.

Del:

For at sikre en videre positiv udvikling søger RIAS A/S i Roskilde en kollega til deres business support team, som skal have et målrettet fokus på salgs- aktiviteter indenfor virksomhedens Industri/Viskom (visuel kommunikation) division.

Jobbet

Din opgave bliver, i tæt samarbejde med salgsteamet og salgsledelsen, at sikre et målrettet salg på udvalgte segmenter/markeder herunder:

  • Assistent samt højre hånd til salgsledelsen i forbindelse med salgsmøderog koordinering herunder salgsoplæg, referater m.v.
  • Salgsanalyser/salgsstyring/”Sælger pakker” samt opfølgning
  • Månedsrapporter til ledelsen
  • Pris og rabatstruktur
  • Kampagner/marketing/produktmix
  • Markedsanalyser og -planer samt gennemførelse af disse

Din baggrund

Din baggrund er f.eks. en videregående erhvervsøkonomisk uddannelse på BA niveau eller tilsvarende, der har givet dig evnen til at analysere, over-skue og formidle komplekse sammenhænge. Om du er helt nyuddannet, eller om du fra din stadig unge karriere har opnået de første erfaringer fra erhvervslivet, og nu er klar til næste skridt, betyder ikke så meget.

Du har en forretningsorienteret og analytisk tilgang, og da du skal agere omdrejningspunkt og bindeled i forhold til hele divisionen, er det vigtigt at du er positiv, omgængelig og samtidig har gode kommunikative evner.

Personligt

Din succes vil i høj grad afhænge af dine menneskelige egenskaber og evne til at skabe gode og tætte relationer i organisationen og hos vores partnere/leverandører.

Du får i høj grad brug for den kommercielle indsigt samt evne til at præsen-tere og formidle dine planer/ideer og resultater såvel skriftligt som mundt-ligt. Da koncernsproget er engelsk forudsættes det, at du er god til engelsk og meget gerne også tysk.

Et højt energiniveau, smittende godt humør, overblik og detaljesans er andre karaktertræk hos dig.

Ansøgning

Kan du se dig selv i Skandinaviens førende handels-, distributions- og forar-bejdningsvirksomhed inden for plast halvfabrikata og har du lyst og evne til at medvirke i at videreudvikle RIAS A/S, så har vi dette spændende og udviklende job til dig.

Send din ansøgning og CV til hr@rias.dk hurtigst muligt. Vi har ingen fast ansøgningsfrist, idet ansøgninger bliver behandlet løbende. Det er vigtigt for os at finde den helt rette kandidat.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mikkel Koefoed på telefon 20 12 35 30.Vi glæder os til at høre fra dig.

Om RIAS A/S

RIAS A/S er en succesfuld børsnoteret virksomhed, der i gennem sit tilhørsforhold til den verdens-
omspændende thyssenkrupp koncern har en førende position inden for salg, forarbejdning og distribution af forskellige former for plast og aluminium i Skandinavien. RIAS hovedkvarter er beliggende i Roskilde med afdelinger i Randers og Stockholm.