Plastindustriens sekretariat ønsker glædelig jul og godt nytår

I løbet af juleperioden drosler Plastindustriens sekretariat ned på bemandingen af kontoret. Du kan dog altid kontakte Plastindustriens adm. direktør Thomas Drustrup via 2949 4608, hvis der er tale om en hastesag.

Del:

Ferietiden venter lige rundt om hjørnet, og derfor vil der være færre medarbejdere på Plastindustriens sekretariat i den kommende periode. Den 6. januar er der igen fuld bemanding på kontoret.

Mellem jul og nytår vil Plastindustriens hovednummer (3330 8630) som udgangspunkt være åben, og det er naturligvis stadigvæk muligt at kontakte sekretariatets medarbejdere pr. email.

Hvis der opstår et presserende behov for direkte telefonisk kontakt (f.eks. pressehenvendelser, hasteforespørgsler mm.), så er det muligt at kontakte Plastindustriens adm. direktør Thomas Drustrup via telefon 2949 460 eller kommunikationschef Lars Hall Bæk Farsøe via telefon 42332811 og/eller mail lff@plast.dk.

Plast.dk og foreningens profiler på de sociale medier vil i et vist omfang blive opdateret, og der vil også udkomme enkelte nyhedsbreve i perioden.

Glædelig jul og godt nytår

På vegne af Plastindustriens sekretariat ønsker adm. direktør Thomas Drustrup en glædelig jul og et godt nytår:

2019 har – i lighed med de tidligere år – været et utroligt spændende og udfordrende år i Plastindustrien.

Vi har mere travlt end nogensinde før, da omverdenens interesse for plast fortsætter med at stige, men vi klager absolut ikke. Derimod er vi glade for at kunne mærke, at der er brug for vores viden, indsigt og projekter – og vi er rigtig stolte af den forskel, vi gør.

Der har været mange højdepunkter i år, og særligt på Christiansborg har der været en livlig aktivitet. I begyndelsen af året blev den første danske plasthandlingsplan (og en fornuftig en af slagsen) vedtaget, og den nye regering har besluttet, at den skal opdateres i det kommende år. Den proces glæder vi os meget til at bidrage aktivt til – ikke mindst fordi vi på det seneste har oplevet, at plast står mere for skud end tidligere.

Vi har i løbet af året afholdt nogle succesfulde medlemsarrangementer bl.a. i form af Plastdagen og Netværksdagen, hvor vi begge i begge tilfælde satte nye deltagerrekorder. Talentkonkurrencen Project Plastic bød igen i år på dygtige ingeniørstuderende, som fremviste banebrydende løsninger, der giver god tro på fremtiden for plastbranchen.

2019 har også været endnu et år med solid medlemsfremgang, og vi er nu over 260 af slagsen i foreningen og opbakningen til miljøinitiativet Operation Clean Sweep er også stigende. Samtidig viser vores medlemsundersøgelse, at tilfredsheden med at være medlem er højere end nogensinde før.

Det fortæller os, at vi stadigvæk er på vej i den rigtige retning, og det arbejde ser vi i sekretariatet meget frem til at fortsætte med i det nye år, hvor vi til Plastdagen 2020 bl.a. vil præsentere en opdateret strategi og et nyt kommunikationsinitiativ.

Plastindustriens sekretariat ønsker alle medlemsvirksomheder, samarbejdspartnere, leverandører m.fl. en rigtig glædelig jul og et godt og udbytterigt nytår.