Jupiter Bach åbner en ny fabrik i Kina

I midten af oktober kunne Jupiter Bach fejre en udvidelse af selskabets produktion i Kina. Den nyåbnede fabrik vil hvert år levere mere end 50.000 komponenter til vindmøllevinger lokalt og globalt.

Jupiter Bach åbnede i oktober en ny fabrik i Kina og satte dermed et foreløbigt punktum for produktionsudvidelsen i landet. Den nye fabrik ligger i den kinesiske Shadong-provins, hvorfra selskabet skal levere til vindmølleindustrien lokalt og globalt.

Del:

Jupiter Bach har afsluttet opførelsen af de nye produktionsfaciliteter i Kina med åbningen af fabrikken i Dezhou i Shandong-provinsen.

Den nyindviede fabrik dækker over et areal på omtrent 25.000 kvadratmeter.

Placeringen af fabrikken er ikke tilfældig. Netop Dezhou i Kinas Shadong-provins er nøje udvalgt som produktionssted med det formål, at Jupiter Bach fremover vil kunne levere til endnu flere kunder i vindindustrien – både lokalt og globalt.

Mere end 50.000 Nacelle & Spinner komponenter til vindmøller forventes hvert år at forlade den nye fabrik i Kina.

35.000 kvadratmeter i Kina

Jupiter Bach’s medarbejderne og General Manager i Dezhou, Martin W. Papsø, kunne fejre åbningen af de nye faciliteter i midten af september.

Der gik kun ni måneder fra byggeprojektets opstart til, at medarbejderne kunne flytte ind i den færdige fabrik.

Fabrikken er designet og bygget til at opfylde alle miljøstandarder, avancerede teknologiske og automatiserede processer for produktion af Nacelle og Spinner covers til vindmøller.

Med den nye fabrik råder Jupiter Bach over 25.000 kvadratmeter produktion i Kina. Derudover har selskabet fire andre produktionsfaciliteter i Litauen, Spanien, Polen og USA.

Leverer til den globale vindmølleindustri

Jupiter Bach’s strategi er bygget op omkring sætningen “Devoted to wind”. Selskabet har udelukkende fokus på at skabe løsninger til vindindustrien, der kan reducere vindenergiens ”Levelized Cost of Energy” (LCoE), og 100 % af selskabets forretning baserer sig på vindenergi.

Udover produktion af Nacelle og spinner komponenter, arbejder Jupiter Bach tæt sammen med ledende vindmølleproducenter omkring design og udvikling af mere effektive og kostbesparende komponenter til fremtidens vindmøller.

I 2017 fusionerede Bach Composite Industry og Jupiter Group til ét selskab under ledelse af Verdane Capital Advisors. Selskabet har hovedkvarter i Køge.

Læs mere om Jupiter Bach og selskabets globale produktions-setup her.