Fra plastflaske til slips: Connexion Tie tænker klimaet ind i produktionen

Et af Connexion Ties mange moderne slipse-designs, og de to flasker slipset skabes af.

Brande-virksomheden Connexion Tie fremstiller bæredygtige slips, butterflies og pynteklude ud af 100% genanvendt plast.

Del:

Hos Connexion Tie i Brande tager de ansvar for klimaet. Det gør de med deres RECYCLED kollektion, der består af 100% genanvendt polyester.

Kollektionen imødekommer den stigende efterspørgsel efter bæredygtig mode uden at gå på kompromis med design og kvalitet.

Efterspørgslen på bæredygtig mode stiger fortsat, og de virksomheder, der formår at inkorporere det i hele værdikæden, står stærkt hos den moderne forbruger.

– Vi er så privilegerede, at vi kan lave vores produkter 100% RECYCLED. Når vi laver slips, butterflies og pynteklude, kan vi lave hele produktet af genanvendt materiale. Dét giver virkelig noget på klimakontoen, lyder det fra medejer i Connexion Tie, Bo Egeriis.

2 plastflasker bliver til 1 slips

Connexion Tie producerer alt fra skjorter til dametørklæder, men er specielt kendt for deres RECYCLED kollektion. En bæredygtig kollektion, hvor plastflasker smeltes om og bliver til slips, butterflies og pynteklude.

Hos Connexion Ties genanvender de plastflasker til produktion af bl.a. slips og butterflies.

Butterflies og slips er igen blevet en fast del af den moderne mands garderobe. Hos Connexion Tie oplever de dog også en øget efterspørgsel på bæredygtig beklædning fra erhvervskunderne, fortæller Bo:

– Vi oplever stor interesse fra mange brancher, som f.eks. flyindustrien og hoteller, når de skal investere i uniformer.

Det handler om at have fingeren på pulsen

Siden lanceringen af RECYCLED kollektionen i januar, har der været godt gang i salget, men det tager Connexion Tie ikke som en anledning til at hvile på laurbærrene.

– Hos Connexion Tie er vi gode til udvikling. Det skal vi simpelthen være. Nøglen til vores succes har altid været at dyrke vores kunders indtjening, og det gør vi kun ved hele tiden at have fingeren på pulsen ved forbrugeren, så vi kan producere produkter, der rammer plet i markedet, forklarer medejer, Johnny Andersen.

Connexion Tie blev stiftet i 2003 og har siden januar 2019 produceret moderigtigt tilbehør af genanvendt polyester. Produktionen baseret på plastflasker udleder 30% mindre CO2, samt mindsker vandforbruget med 20% og energiforbruget med 45% sammenlignet med konventionel produktion.