EXPO-NET afholder 60 års jubilæum

EXPO-NET Danmark A/S fejrer virksomhedens 60 års jubilæum fredag den 6. december 2019. Virksomheden fejrer også, at de via teknisk udvikling har fået bedre fat i de udenlandske markeder.

Del:

Den danske producent af ekstruderet plastnet, EXPO-NET, fylder 60 år. I den forbindelse afholder virksomheden jubilæumsreception på fabrikken i Hjørring fredag d. 6 december kl. 13:00.

Til receptionen er der meget at fejre. Udover at EXPO-NET fylder 60 år, så skal virksomhedens succes på det internationale marked også fejres.

Gennem de seneste år har EXPO-NET udvidet sig på det internationale marked, og i dag er størstedelen af virksomhedens kunder fra andre lande i Europa.

– Langt de fleste af vores produkter sælges i dag uden for Danmark, og størstedelen af produkterne er udviklet i samarbejde med vores kunder. Det kan vi, da vi teknisk set er på et højere niveau i dag end for blot få år siden. Det er en strategi vi også fremadrettet vil følge; at udvikle tekniske nettyper i samarbejde med vores kunder, fortæller Lars Klinkby, adm. direktør i EXPO-NET.