Tillex søger erfaren plastmager til sprøjtestøbning

Virksomheden Tillex nær Vedbæk søger en dygtig plastmager, der har erfaring med sprøjtestøbning. Virksomheden tilbyder et job med stor selvstændighed, hvor du bliver en del af et godt team på 5 kollegaer.

Del:

Tillex er en danskejet familievirksomhed med speciale inden for produktion og salg af befæstigelse til førende el-grossister.

Tillex har i mere end 65 år bestræbt sig på at levere de bedste produkter til den bedste pris, og virksomheden udvikler løbende sit sortiment.

Virksomheden bruger udelukkende højkvalitets plastmateriale – eksempelvis polypropylen, polystyren, polyethylen og nylon, og den samlede produktion foregår i egne lokaler i Trørød nær Vedbæk.

Om stillingen

Som plastmager bliver din primære opgave at sikre, at den nye maskinpark af sprøjtestøbemaskiner kører, som den skal. Når du møder ind om morgenen, starter du med at rydde op efter nattens produktion, og herefter skifter du formene.

De dage, hvor der ikke foretages skift, giver du en hånd med i montagen eller hjælper til ved pakkemaskinerne eller afvejningsanlæg.

Du vil få en selvstændig hverdag, hvor du selv står for at planlægge dine opgaver. F.eks. sørger du for at bestille de råvarer hjem, du skal bruge. Samtidig får du et manuelt job, hvor du ikke behøver at bruge tid på dokumentation og andet papirarbejde.

Du bliver en del af en sund, mindre virksomhed med et godt team på 5 dygtige kollegaer, hvoraf flere har været ansat i mange år.

Om dig

  • Du er fleksibel, kvalitetsbevidst og selvstændig
  • Du er uddannet plastmager, helst inden for sprøjtestøbning, og du har mindst 5 års erfaring med sprøjtestøbning
  • Du har tidligere arbejdet med opstilling og indkøring af maskiner, værktøjer og robotter/sprøjtemaskiner

Som person har du gåpåmod, og du har en proaktiv tilgang til dine opgaver. Du har gode samarbejdsevner, og det er naturligt for dig at give en hjælpende hånd, hvor der er brug for det. Du har en høj faglig stolthed, hvilket betyder, at du gør dig umage med dit arbejde. Og så er du et ordensmenneske, der altid rydder op efter dig selv.

Ansøg stillingen

Send din ansøgning og dit CV til sales@tillex.dk.

Kandidater inviteres løbende til samtaler. Tiltrædelse er snarest muligt, men Tillex venter på den rigtige kandidat.

Læs mere om Tillex her.