RikaCare gør hverdagen nemmere for personer med særlige behov

RikaCare deltog senest på Rehacare Messen i Düsseldorf, hvor virksomheden kunne vise nye produkter frem og finde nye kunder og distributører.

RikaCare har siden 1992 specialiseret sig i at udvikle og producere hjælpemidler til personer med særlige behov. Produkterne sprøjtestøbes i virksomhedens egen fabrik, Rika Plast i Hornbæk. Der er hele tiden nye produkter under udvikling, og virksomheden viser dem jævnligt frem på messer i en række europæiske lande og i USA.

Del:

RikaCare udvikler og producerer hjælpemidler, som skal gøre dagligdagen nemmere og øge livskvaliteten for folk med særlige behov.

RikaCare har gennem en årrække specialiseret sig i at udvikle plastprodukter til personer med eksempelvis begrænset styrke i hænder, personer med gigt, handikappede eller personer, som på anden vis er bevægelseshæmmede eller sengeliggende.

Virksomheden har siden 1992 specialiseret sig i disse kundetilpassede produkter og har sin egen fabrik – Rika Plast i Hornbæk – hvor produkterne sprøjtestøbes og distribueres fra.

RikaCare tager på messer verden over

RikaCare deltager jævnligt på en række messer rundt omkring i Europa og i USA.

Senest har virksomheden haft en stand på messen Rehacare i Düsseldorf i september. Derudover kan RikaCare findes på Naidex-messen i England, Medtrade i USA og ind imellem på messen Health & Rehab Scandinavia i Bella Center Copenhagen.

RikaCare har forhandlere i en række europæiske lande og i USA. Derfor er har de altid en målsætning om at udbrede deres hjælpemidler til nye forhandlere, og de besøger messer verden over for at få nye kontakter.

– Vi er glade for at kunne gøre hverdagen nemmere for vores kundegruppe, og vi glæder os altid til at vise nye produkter frem på messer. Samtidig er det en oplagt mulighed for få nye kontakter og aftaler i hus, og det har vi oftest succes med i sådan et forum, fortæller Pia Hammerich, Export Director i Rika Plast.

RikaCare udvikler hele tiden produkter og er i tæt samarbejde med distributører og kunder for at møde nye behov. Et af virksomhedens helt nye produkter er en Cap Off, der gør det muligt for personer med svage hænder og håndled at åbne kartoner og flasker med skruelåg.

Læs mere om RikaCare her.