Dækkeservietter giver plastbranchen overblik over erhvervsuddannelser

En ny dækkeserviet skal øge kendskabet til hvilke forskellige erhvervsuddannelser, der er relevante for danske plastvirksomheder.

Ny informationskampagne fra Dansk Industri og Plastindustrien giver virksomhederne et overblik over, hvilke erhvervsuddannelser der er relevante for netop deres branche. Kampagnen består af en ‘dækkeserviet’.

Del:

Plastindustrien har i samarbejde med Dansk Industri udarbejdet en dækkeserviet, der giver et overblik over relevante lærlinge og elever for plastbranchen.

Den nye dækkeserviet ses nedenfor, og den kan downloades her: Dækkeserviet Plastindustrien.

Jo Dietrich, uddannelseskonsulent hos Plastindustrien, fortæller om formålet med den nye oplysningskampagne:

– Over frokosten, f.eks. på den enkelte virksomhed, kan man – både som leder og som medarbejder – danne sig et overblik over hvilke erhvervsuddannelser der findes og er relevante for plastbranchen.

Hun fortsætter:

– Dækkeservietterne giver også inspiration til erhvervsuddannelser, som man ikke har tænkt på kunne være relevante for ens virksomhed.

Med trepartsaftalen fra 2016 blev arbejdsmarkedets parter og regeringen enige om, at der frem mod 2025 skal indgås 8.000 til 10.000 ekstra praktikpladsaftaler sammenlignet med 2016.

Allerede i år skal der indgås 2.100 flere praktikpladsaftaler end i 2016. Af dem skal medlemmer af Dansk Industri oprette mindst 500 og gerne flere.

Du kan finde en oversigt over øvrige branchers dækkeservietter via dette link.