Idé-Pro A/S søger plastmager til aften og nathold i Glyngøre

Idé-Pro A/S søger en ny plastmager til deres afdeling i Glyngøre.

Del:

Idé-Pro A/S søger dygtige plastmagere til aften og nathold i deres nye 10.600m2 lokaler i Glyngøre.

I sprøjtestøberiet kommer du til at arbejde med de nyeste og mest moderne maskiner på markedet, bl.a. har Idé-Pro A/S Nordeuropas største sprøjtestøbemaskine som spiller en central rolle i deres produktionsfaciliteter. De har også meget andet avanceret udstyr som gør at deres produktionsapparat er i branchens absolut topklasse.

Din opgave bliver indkøring af eksisterende som nye støbeværktøjer, og sammen med Idé-Pro A/S vil du som en dygtig plastmager være med til at gøre en forskel.

Hvem er du?

Du har en baggrund indenfor sprøjtestøbebranchen, og har gerne en plastmageruddannelse, eller at du har tillært dig tilsvarende erfaring.

Du er udadvendt, positiv og energisk ligesom du som person er struktureret og vedholdende og du motiveres af at få tingene til at lykkes. Du har også et stort overblik og it-kundskaber på brugerniveau.

En del af jobbet kræver at du kan instruere og vejlede støbeoperatører, med produktivitet og kvalitet for øje og sikrer at gældende krav overholdes. Du vil også være aktivt deltagende i problemløsninger og at optimere forretningen.

Hvad kan Idé-Pro A/S tilbyde?

Du vil indgå i et dygtigt og engageret team som bl.a. tilbyder:

  • Et godt arbejdsklima
  • Udfordringer i hverdagen
  • Gode arbejds- og ansættelsesforhold med bl.a. sundhedsforsikring
  • Et udfordrende arbejde med kompetente kollegaer i en højteknologisk, dynamisk og velkonsolideret virksomhed
  • Mulighed for at arbejde med de nyeste og mest moderne maskiner på markedet

Yderligere information

Ansættelse sker hurtigst muligt, og relevante kandidater vil løbende blive indkaldt, så interesserede opfordres til at søge hurtigst muligt.

Hvis du har brug for flere oplysninger angående jobbet, er du velkommen til at kontakte produktionsleder i Glyngøre, Søren Hansen på telefon 52 14 68 35.

Mærk din ansøgning med ”Plastmager Glyngøre” og send den til ansoegning@ide-pro.dk

Tiltrædelse snarest muligt.

Idé-Pro har 150 medarbejdere i Skive og 55 i eget selskab i Bangalore, Indien. Vores kunder er førende danske og internationale virksomheder inden for bl.a. fødevarer-, energi- og automotive branchen. Vi er ISO 9001, 14001 & 50001 certificeret og er en af Europas førende producenter af prototyper og mindre serier i EPP, EPS, plast og letmetal.​