Plastindustriens årsberetning 2019 er online

Plastindustriens årsberetning 2019 har bl.a. Mette Abildgaard (medlem af Folketinget), Christina Busk (miljøpolitisk chef i Plastindustrien) og Ida Auken (medlem af Folketinget og tidligere minister) på forsiden. Billedet er fra sidste års Plastdag.

Plastindustriens årsberetning 2019 er nu tilgængelig i en online version. Bestyrelsesformand Søren Ulstrup opfordrer i sin beretning til sammenhold og opbakning til branchens fælles dagsordener særligt i forhold til miljø og uddannelse. I årsberetningen skildres også en række højdepunkter fra foreningsåret gennem en fyldig billedreportage.

Del:

Plastindustriens årsberetning 2019 giver et oprids over årets overskrifter og højdepunkter gennem billeder og skrift.

Søren Ulstrup, adm. direktør i Ulstrup Plast A/S og formand for Plastindustrien, indleder traditionen tro årsberetningen med en leder, hvori han giver et sammendrag af det, der aktuelt set optager branchen og organisationen.

Plastbranchen har fået stor opmærksomhed det forgangne år, og det afspejler sig i, at Plastindustrien sekretariat har haft travlt på aktivitetsfronten. I lederen fortæller Søren Ulstrup om Plastindustriens miljøinitiativer, uddannelsesindsatser og ambitioner for året, der venter.

Samtidig beretter han om en fortsat positiv medlemsfremgang:

– I det forgangne år har vi igen oplevet en stigende tilslutning af nye medlemmer, så vi nu er en organisation med mere end 250 medlemmer, hvilket er en tilvækst på ca. 75 virksomheder i løbet af de seneste fem år. Den glædelige udvikling skulle gerne fortsætte, da der er brug for sammenhold og opbakning til branchens fælles dagsordener – uanset om det handler om kommunikation, grøn omstilling eller rekruttering af fremtidens arbejdskraft.

Årsberetningen bringer også en billedreportage over årets højdepunkter, og den omtaler også CIRKA – Akademi for plastgenanvendelse, som har haft stor succes siden det første kursus blev udbudt i november 2018.

Læs beretningen online: