Årsmøde i Kompositsektionen 2019: se billeder og præsentationer fra dagen

Den 4. juni 2019 samledes Kompositsektionens medlemmer til årsmøde i Industriens Hus. Dagen bød på en række faglige oplæg og overrækkelsen af prisen Danish Composite Award til dette års vinder, Jeppe B. Jørgensen. Her kan du se billeder fra årsmødet og udforske præsentationerne fra arrangementet.

Del:

Kompositsektionens årsmøde blev afviklet d. 4. juni i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. Efter generalforsamlingen bød dagen på en række faglige oplæg om bl.a. fremtidens materialer og genanvendelse af kompositter, og dagen blev rundet af med en middag på 7. sal i Industriens Hus.

Præsentationer og prisoverrækkelse

Dagens oplæg blev leveret af Guy Buyle fra Bio4Self (vinder af JEC Sustainability Award 2019), Manja Behrens fra Teknologisk Institut, DTU (Dreamwind), M.Sc. Erna Muks fra tyske Tecnaro, Hans Knudsen, Technical Director hos Comfil, Xabier Aparicio Legarza, Project Leader hos MAIER Research & Development og May Britt Hansen fra Norsk Kompositforbund.

I løbet af dagen havde vi fornøjelsen af at overrække prisen Danish Composite Award til dette års vinder Jeppe B. Jørgensen, som blev kåret for sin erhvervs ph.d. med titlen ’Adhesive Joints in Wind Turbine Blades’ om limsamlinger til vindmøllevinger.

Udforsk nogle af præsentationerne og se billeder fra årsmødet her: