Twitter-højdepunkter fra Plastdagen 2019

Den 23. maj blev Plastdagen 2019 afholdt, og der var mere end 350 deltagere på plads i Industriens Hus. Undervejs var der rig aktivitet på de sociale medier – særligt på Twitter – hvor plastbranchens fremtid med særligt fokus på grøn omstilling og uddannelse blev debatteret. Vi har samlet en række højdepunkter.

Del:

Med en fyldt konferencesal var Plastdagen 2019 den 23. maj det største arrangement i foreningens historie, og det var ikke kun i Industriens Hus, at plastbranchens fremtid og udfordringer var under debat.

SE OGSÅ: Præsentationerne fra Plastdagen 2019

Også på Twitter var der dagen igennem rig aktivitet via hashtag #Plastdag19, og vi har i denne artikel samlet en række højdepunkter fra Twitter:

SE OGSÅ: Billedgalleri fra Plastdagen 2019