Stort billedgalleri fra Plastdagen 2019

Plastdagen 2019 - Dagens fokus var 'Hvordan ser den danske plastbranche ud i 2030?'

‘Hvordan ser plastbranchen i Danmark ud i 2030?’ – det var temaet for Plastdagen 2019, der d. 23. maj 2019 trak over 350 deltagere til Industriens Hus. Vi har sammensat et galleri af billeder fra arrangementet.

Del:

Den 23. maj blev Plastdagen 2019 afholdt, og der var mere end 350 deltagere på plads i Industriens Hus og flere på venteliste.

Plast er på dagsordenen som aldrig før. De globale problemer med plast i havet og i naturen har sat turbo på en debat om, hvordan vi kan leve mere bæredygtigt med plasten i fremtiden, og hvilke tiltag virksomhederne skal ty til, for at følge udviklingen.

Forbrugere, NGO’er, politikere og industri har alle – mere end nogensinde – fokus på at nå frem til de holdbare løsninger. Det sætter store krav til de danske plastvirksomheder, der alle skal forholde sig til verdensmål, bæredygtighed osv.

Derfor stillede vi til Plastdagen 2019 spørgsmålet: “Hvordan ser plastbranchen i Danmark ud i 2030”. Mere konkret zoomede vi ind på emnerne bæredygtighed, uddannelse og rekruttering samt plastens image.

SE OGSÅ: Præsentationerne fra Plastdagen 2019

Vi har i det nedenstående galleri samlet en lang række billeder fra arrangementet:

SE OGSÅ: Twitter-højdepunkter fra Plastdagen 2019