Letbæk Plast søger en sprøjtestøbe specialist med lederambitioner

Kan du sikre, at gamle fiskenet får nyt liv i designermøbler eller som løsninger til trafiksikkerhed? Vil du være en del af en virksomhed med fokus på ressource­besparelser og innovativ brug af genbrugsplast, så skal du læse mere om denne spændende stilling med ledermuligheder hos Letbæk Plast.

Del:

Letbæk Plast har i mere end 4 årtier været drevet af en innovativ tankegang og pionerånd inden for genanvendelse af plast. 80 % af virksomhedens råvarer er genbrugsplast, og Letbæk Plast har et indgående kendskab til cirkulær økonomi og rådgiver kunder i innovative løsninger med et cirkulært udgangspunkt.

Kvalitetsbevidst overblik

I stillingen skal du indkøre møbelemner, overse produktionen og optimere alle parametre, så produktionen altid er effektiv. Som specialist i sprøjtestøbning kan du kontrollere kvaliteten af dine emner og tilpasse produktionen, hvis den ikke lever op til vores krav. Du har styr på din faglighed og formår at indkøre værktøjer i genbrugsplast til high end-møbelkunder og deltager i opstart af nye kundeprojekter.

Fremtidige lederambitioner

Du er ikke bange for udfordringer og har lederambitioner. Måske har du allerede ledelseserfaring og kan varetage en lederrolle tidligt i din ansættelse. Ellers bliver du oplært i ledelse af afdelingen og kan på sigt komme til at stå i spidsen for 5-6 medarbejdere. Med tiden har du mod på at forestå flytning og opstart af en støbeafdeling i Polen. Du kan efterfølgende blive leder af afdelingerne for sprøjtestøbning i både Polen og Danmark. Derfor mestrer du dansk og engelsk i skrift og tale, ligesom det er en fordel, hvis du kan begå dig på tysk.

Faglige og personlige udfordringer

Vi forestiller os, at du er uddannet plastmager, evt. med en overbygning som plastspecialist eller plastingeniør. Alternativt er du plastopstiller med + 5 års erfaring. Uanset om du er er nyuddannet eller har erfaring, får du en grundig oplæring i vores arbejdsgange og -metoder, så du får et dybt kendskab til den cirkulære tankegang i vores produktion.

Det falder dig naturligt at arbejde med IT og er parat til at lære vores styringsprogrammer og Navision at kende. Det er desuden en fordel, men ikke et krav, hvis du har truckcertifikat. Vi tilbyder dig et spændende job i Tistrup, hvor du bliver en del af en moderne tænkende virksomhed med stærke værdier. Løn efter aftale.

Søg jobbet

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale. Søg jobbet ved at klikke videre på dette link.