Letbæk Plast søger en kvalitetskoordinator med indblik i LEAN

Er du uddannet ingeniør, procesteknolog eller lignende? Ser du værdien i at arbejde med cirkulær økonomi og genanvendelse? Så er du med garanti den rette til stillingen som kvalitetskoordinator med fokus på innovation hos Letbæk Plast.

Del:

Letbæk Plast har i mere end 4 årtier været drevet af en innovativ tankegang og pionerånd inden for genanvendelse af plast. 80 % af virksomhedens råvarer er genbrugsplast, og Letbæk Plast har et indgående kendskab til cirkulær økonomi og rådgiver kunder i innovative løsninger med et cirkulært udgangspunkt.

Detaljeorienteret med fokus på kvalitet og optimering

Som kvalitetskoordinator forstår du værdikæden og funktionerne i en virksomhed, der har fokus på cirkulær økonomi og dermed også mere komplekse processer. Du har en udviklet sans for detaljen fra sikring af korrekte data fra dokumenter til tegninger, kontrolmålinger og instruktioner.

Du har også ansvaret for opfølgning på afvigelser, herunder reklamationer, interne såvel som leverandørafvigelser. Du er vant til at arbejde med LEAN og 5S, og du ved af erfaring, at kombinationen af fakta, standarder og forbedringer skaber synlige resultater – og værdi for kunden.

Struktureret kommunikatør

Som person er du struktureret og følger naturligt op på alle tidsplaner, inklusive din egen. Du er vant til at kommunikere på alle niveauer i en virksomhed, og det falder dig naturligt at være sparringspartner for produktionsledet, også med instruktioner mv., når behovet opstår. Du er flydende i dansk og engelsk i både tale og skrift. Hvis du også kan tysk, er det en fordel. Hos Letbæk Plast går vi op i vores medarbejderes trivsel. Derfor kommer du til at arbejde i en virksomhed, hvor der er fokus på det gode arbejdsmiljø.

Vi går også op i miljøet, og derfor er bæredygtighed og en grøn tankegang bærende for hele virksomheden. Som kvalitetskoordinator bliver du en del af en plastproducent, hvor 80 % af vores råvarer er genbrugsplast, som vi genanvender, så vi sparer på Jordens ressourcer. Der tilbydes løn efter aftale.

Søg jobbet

For yderligere oplysninger kontakt Leif Poulsen, direktør hos POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles dybt fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale. For at søge jobbet kan du følge dette link.