Fiberline fejrede 40 års jubilæum

Den 1. maj 2019 kunne Fiberline i Middelfart fejre 40 års jubilæum. Det skete med en stor reception, hvor lokale samarbejdspartnere, forretningsforbindelser og venner af huset var inviteret til en eftermiddag med fokus på inspiration og netværk.

Del:

De omkring 100 gæster, der var mødt op for at fejre Fiberline Composites, blev budt velkommen med tapasbuffet og en tur igennem de første 40 år ved stifter Henrik Thorning.

Også den første Fiberline-medarbejder og Energi-, Forsyning- og Klimaminister, Lars Christian Lilleholt (V), havde valgt at kigge forbi for at fejre Fiberline.

Receptionen blev som noget helt særligt afholdt i Fiberlines produktionshal, der grundet 1. maj stod stille.

To oplæg gav gæsterne stof til eftertanke

Historien om Fiberline er historien om fascinationen af et materiale og en iværksætterfamilie, der aldrig opgav drømmen om at Create more with less.

Derfor var det meget naturligt, at Fiberline med temaet ”Fremtidens bæredygtige forretning” havde valgt at kigge fremad og invitere to oplægsholdere til at give gæsterne inspiration med hjem.

Først fik Mikael Trolle, der er kendt for ledelsesbogen ”Dreams & Details”, rokket ved gæsternes opfattelse af forretningsledelse, med et energifyldt oplæg, hvor der særligt blev draget paralleller til sportens verden.

Efterfølgende var det Professor Ole Thybo Thomsen fra University of Southampton, der kunne belyse fremtidens markeder for plastkompositter og de mange vækstmuligheder for branchen.

Følg Fiberline på Facebook.