Carmo A/S søger plastmager til fast aftenhold

Kan du lide at arbejde med driftsoptimering, afhjælpning af produktionsstop og den daglige drift? Vil du være en del af et engageret team, med et højt kvalitetsniveau? Så læs mere om stillingen hos Carmo her.

Del:

Carmo A/S søger en plastmager/opstiller med speciale i sprøjtestøbning til fast aftenhold. Du brænder for at arbejde med driftsoptimering, formskift, afhjælpning af produktionsstop samt daglig drift. Sammen med et engageret team på i alt 8 medarbejdere vil du være med til at opretholde det høje kvalitetsniveau i vores produktion.

Faglige kompetencer:

  • Du behersker dansk i skrift og tale
  • Du har kendskab til GMP
  • Du er uddannet plastmager med sprøjtestøbning som speciale eller har mange års erfaring med sprøjtestøbning

Personlige kompetencer

  • Du er god til at samarbejde, er nysgerrig, fleksibel og stabil
  • Du vægter håndværket i dit arbejde højt
  • Du er systematisk og grundig i din måde at arbejde på

Vi tilbyder

Et godt arbejdsklima i et røgfrit miljø både inde og ude. Et spændende og udfordrende job, hvor du vil have en bred berøringsflade inden for arbejdsopgaver, teknik og medarbejdere. Gode, engagerede samt dygtige kollegaer. Stillingen er en fuldtidsstilling og oplæring vil finde sted på daghold.

Arbejdstid

Mandag til torsdag fra 15.15-23.30 og fredag fra 14.45-21.30.

Ansøgning

Tiltrædelse hurtigst muligt. Ansøgning med billede kan udelukkende ske pr. e-mail til Produktionschef, Per Brix på mail pb@carmo.dk. Mærk tydeligt din ansøgning med overskriften ”Plastmager”. Relevante kandidater tages til samtale løbende.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning hurtigst muligt. Så snart stillingerne er besat tages opslaget ned.