Sourcing Specialist til Fiberline Composites A/S

Vil du have ansvar i en ambitiøs organisation, der er i rivende udvikling? Er du klar på at indgå i et lille team med højt specialiserede kollegaer? Så er du måske Fiberline Composites’ nye Sourcing Specialist

Del:

Fiberline er en familieejet virksomhed, som har hovedsæde i Middelfart. Vi er en markedsudviklende, vidensbaseret produktionsvirksomhed og en af verdens førende producenter af avancerede profiler i kul- og glasfiberkomposit.

Vi har tre selvstændige forretningsområder, der laver kompositprofiler til vindenergi, konstruktioner og vinduer & facader. Vi har også en produktionsenhed i Kina, hvor vi producerer profiler til vindområdet.

Du får ca. 290 kollegaer med en faglig entusiasme, en fascination af et nyt materiales muligheder, en tro på betydningen af vidensdeling og et godt samarbejde med kunder, kolleger og forskere i et internationalt miljø.

Dit ansvarsområde og dine opgaver

Du spiller en central rolle i et voksende behov for at arbejde mere strategisk med leverandørudvælgelse og leverandørstyring. Det er dit ansvar at gennemføre vores globale sourcingproces inden for CAPEX, MRO og Services, så vi sikrer det rigtige match i forhold til vores behov. Samtidig bidrager du til at videreudvikle vores sourcingstrategi og processer, så vi kan imødekomme vores vækstplaner og udvikling.

Du kommer også til at samarbejde med interne interessenter til at definere, eksekvere og dokumentere sourcingprojekter, som skal være med til at forbedre sikkerhed, kvalitet, leveringsevne og omkostninger.

Du analyserer mulighederne på markedet, identificerer, besøger og udvælger potentielle leverandører. Det er også dig, der står i spidsen for forhandlinger med leverandøren ud fra en samlet teknologisk, kommerciel, logistisk og strategisk vinkel.

Du evaluerer leverandørerne og har fokus på at optimere performance og igangsætter og fastholder tiltag når nødvendigt. Det er vigtigt, at du vedligeholder og udbygger et både internt og internationalt netværk, og som en naturlig del af dit arbejde overvåger du udviklingen og trends i markedet.

Din profil

Vi forventer, at du har flere års erfaring med sourcing i en sammenlignelig industrivirksomhed, hvor du tidligere har skabt konkrete resultater. D

et er en fordel, hvis du enten har en teknisk baggrund som ingeniør suppleret med en overbygning i supply chain management eller en kommerciel baggrund som cand. merc. global logistics eller supply chain management.

Du har en stærk analytisk tilgang og fokus på optimering i forsyningskæden. Samtidig er du vant til at arbejde i snitfladen mellem de stillede krav og leverandørernes samlede kapabilitet. Du er en stærk forhandler, og du tør sætte trumf på, når en aftale skal indgås. Med din evne til at tage ansvar for og drive hele sourcingprocessen, når du dine mål.

Du er god til at opbygge og vedligeholde relationer og netværk, og du er en stærk kommunikator på dansk og engelsk. Vi forventer, at du er bruger af de IT-værktøjer, der understøtter dine sourcingprocesser.

Lyder det som noget for dig?

Så udfyld venligst ansøgningsformularen og send din ansøgning.

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, og du bedes derfor sende din ansøgning hurtigst muligt. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at ringe til Chief Procurement Officer Urs Torben Pedersen på telefonnummer 76 32 77 00.