Kapitalfond investerer i Idé-Pro

Idé-Pro er en af Europas førende producenter af prototyper og mindre serier i plast, letmetal og EPS/EPP. Virksomheden har nu fået en investering fra kapitalfonden Blue Equity.

Blue Equity indgår partnerskab med Morten Nors, grundlægger af Idé-Pro. Morten Nors og Blue Equity har nu hver 50% af aktierne i Idé-Pro, en af Europas førende producenter af prototyper samt småskalaproduktion.

Del:

Morten Nors grundlagde Idé-Pro med sin bror Tommy Nors i 1994. Morten og Tommy Nors ejede IdéPro med 50% hver, og havde et velfungerende forretningsmæssigt samarbejde og partnerskab indtil 2016, hvor Tommy Nors besluttede at gå på pension.

I forlængelse heraf har Morten Nors løbende overvejet hvilken konstellation, der vil være den bedste, for det fremtidige ejerskab af Idé-Pro, herunder den bedste måde at genskabe det gode partnerskab, som de to brødre havde.

Efter grundige overvejelser er konklusionen, at Blue Equity’s værdisæt og tilgang giver mulighed for at kunne udfylde rollen, som sparrings- og samarbejdspartner i videreudviklingen af Idé-Pro.

– Idé-Pro får i Blue Equity en kompetent partner, der deler vores værdier og som giver os et godt fundament til fortsat profitabel ekspansion. Partnerskabet med Blue Equity giver mulighed for at sætte mere tryk på salgsindsatsen, styrke vores organisatoriske kompetencer, forøge investeringer i forretningsudvikling og accelerere vores vækst. Jeg glæder mig til samarbejdet med Blue Equity, og ser frem til at bringe virksomheden til næste niveau, udtaler Morten Nors, adm. direktør og medejer i IdéPro.

Thomas Bonde, partner i Blue Equity, supplerer:

– Vi er i Blue Equity meget stolte af at være blevet valgt som fremadrettet partner i videreudviklingen af Idé-Pro. Idé-Pro har imponerende viden og kompetence indenfor prototyper og småskalaproduktion kombineret med værdiskabende fokus på kunders behov. Med høj kvalitet, dygtige medarbejdere, effektiv drift, omhu for kunders behov og internationalt tankesæt har Idé-Pro et godt fundament for yderligere ekspansion.

Fakta om Idé-Pro:

Gennem de seneste godt 20 år har Idé-Pro opbygget dyb viden og kompetence inden for prototyper og småskalaproduktion. Idé-Pro har i dag 160 medarbejdere, stærke produktionsfaciliteter og videnscentre i Danmark og Indien, og et strømlinet forretningssystem. Idé-Pro’s hovedkontor er velbeliggende i Skive. Kunder inkluderer f.eks. Bosch, 3M, Porsche, Scania, Volvo, Vestas, Skov, Vikan, Dantherm og Deif.